Lægehuset Valmuevej

Valmuevej 2
4050 Skibby

3.3
 • Tlf:47528106
 • Fax:47527446
 • CVR:88173228
 • P-num:1002787186
 • QR codeSe QR kode

På denne side vises informationer om Lægehuset Valmuevej. Firmaet tilhører kategorien Sundhed og ligger på adressen Valmuevej 2 i Skibby.

Nedenfor kan du finde bedømmelser af Lægehuset Valmuevej eller du kan selv være den første til at bedømme firmaet og give dem et omdømme.

Du kan også vælge at se alle firmaer i kategorien Sundhed i Skibby og se alle bedømmelser af disse eller selv give din vurdering og anmeldelse af Lægehuset Valmuevej. Så hjælper du alle andre med at finde et godt firma på Valmuevej i Skibby.

Bedømmelser

 1. 5

  Tak

  En stor tak til Lars, for han så tidlig opdagede at der var noget galt med min hals. og jeg kan så her efter stråle behandling og tre år er rask. Det skyldes Lars dygtighed som læge, jeg har aldrig fået ham sagt tak for det, men det er så hermed gjort. Mvh. Finn

  Bedømt af for 7 måneder siden.

 2. 5

  Fantastisk

  En stor stor tak til Lars som er en fantastisk læge. Super dygtig og grundig. Har via mit job som sygeplejerske daglig kontakt med mange læger. Og tro mig, Lars er speciel, der findes ikke mange som ham.

  Bedømt af for 2 år siden.

 3. 1

  Læser ikke journalen før rådgivning.ur

  Rigshospitalet rådgiver mig med hensyn til blodfortyndingsmedicen. Min INR skal ligge i intervallet 2,5-3,5. Ved et tilfælde så lægen min INR som var lidt i overkanten. Jeg vidste godt det var så lidt, at der ikke skulle foretages ændring af medicinmængden. Lægen fastholdt meget bombastisk, at jeg straks skulle ændre medicineringen. Jeg gad ikke de store diskutioner, så jeg sagde som sandt var, at jeg havde tid på Rigshospitlet om 2 dage, så kunne jeg tale med dem. Lægen fastholdt, at det var nødvendigt med omgående ændring. INR skulle være i intervallet 1,5-2,5. Da jeg fortalte om hændelsen på Rigshospitalet var svaret:" Det gjorde du forhåbentlig ikke". Lægen har nok ikke læst din journal. Havde jeg fulgt lægens anvisning kunne det i værste fald være livstruende. Vi er kommet i lægehuset i ca. 40 år og altid været meget tilfredss med Riishede, Tove og personalet, men nu er det slut.

  Bedømt af for 2 år siden.

 4. 5

  Jeg vil gerne give min…

  Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling af lægehuset. En speciel tak til Kirsten, Lars og min næreste "ven" Rishede. Alle har jeg stor respekt overfor og ofte tænker på her fra Thailand hvor jeg nu befinder mig. Senest Kirstens hurtige reaktion på en berigtiget mistanke om at jeg havde pådraget mig en blodinfektion, som dengang på få dage kunne have gjort en ende på min tilværelse. Dygtighed og handlekraftig indsats, bragte mig kun få dage på hospitalet. Hvad den egentlige årsag var, fik jeg aldrig oplyst. De varmeste hilsner fra Jørgen Weihrauch

  Bedømt af for 5 år siden.

 5. 2

  Da jeg har haft det…

  Da jeg har haft det samme lægehus i skibby siden jeg var 14 år kan jeg ikke forstå at der skal sidde nogle sektrer som der tror de kan bestemmer det hele og ikke bare har en lille smule med følse for os som patienter men i stedet kan vi få skide baller og blive behandlet som ingen ting jeg siger ikke det er dem alle Hvad angår lægerne har jeg ikke noget at klage over har bare den bedste læge i verden og der taler jeg om john f Risshede som altid er venlig og tager tid til at høre på hvad man har at sige ikke fordi de andre ikke er go men har haft ham så længe jeg kan huske men de skulle overveje at få noget nyt personale til at tage i mod os

  Bedømt af for 6 år siden.

 6. 2

  Kundepleje og service…

  Kundepleje og service er stortset ikke eksisterende, der tages ikke hensyn til at der er et arbejde der skal passes, og deres sekretær gør hvad der er muligt for at gøre oplevelsen så besværlig som mulig. Lægerne er dygtige og venlige, hvilket gør det endnu mere fustrerende at det hele skal være så besværligt. Specielt vil jeg fremhæve læge Lars Hansson som er dygtig og altid en fornøjelse at besøge.

  Bedømt af for 7 år siden.

De bedst bedømte i kategorierne

Du kan også finde andre Sundhed i Skibby samt se bedømmelser og evt. selv bedømme dem.

Ved at følge nedenstående links kan du se lignende firmaer i samme område som Lægehuset Valmuevej:

Sundhed i Skibby
Praktiserende Læger i Skibby

Bedøm

Skriv en bedømmelse af Lægehuset Valmuevej.