2 bedømmelser

Columbine Support & Design V/Kate Hansen

Bedøm virksomhed

Så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

Marketing og Grafisk virksomhed, vi laver alt fra den lille invitation til de store produktkataloger, plakater og POS materiale, fra ide til færdigt produkt samt fotooptagelser.

ca. et år siden
Stor faglig kompetence
Vi har hos Sprøjtespartel.dk, brugt Columbine Design til at rette i en del materiale som var fyldt med fejl, materialet var udarbejdet af en anden grafisk designer. Super professionel udførsel af rettelserne, og stor faglig kompetence på det grafiske område.
Derudover har vi fået lavet en folder på et produkt, masser af gode input og flot design fra Columbine Design.
ca. et år siden
Vores externe interne Marketings Support
Vi har arbejdet sammen med Columbine Support i mange år i både store og små projekter - lige fra en label til 180 siders produkt katalog på flere sprog. Altid dedikeret og personlig involveret arbejde og support.

Expandet Screw Anchors A/S
Bedøm virksomhed

Så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

På denne side finder du informationer om virksomheden Columbine Support & Design V/Kate Hansen. Firmaet tilhører kategorien Prof rådgivning og service og ligger på adressen Svalebo 6, 2750 Ballerup. Ovenfor kan du finde bedømmelser af Columbine Support & Design V/Kate Hansen, som ialt har fået 2 bedømmelser.

Du kan også se en liste over andre virksomheder og deres bedømmelser i kategorien Prof rådgivning og service i Ballerup og selv give din vurdering og anmeldelse af Columbine Support & Design V/Kate Hansen, så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.