10 måneder siden
Aldrig har jeg haft så dårlig en udlejer
Niels der har udlejningsvirksomheden Thrane Huus, der udlejer lejligheder i Nibe. Han har ikke styr på hverken kontrakter eller de helt basale ting, en udlejer skal have styr på, såsom varmeopgørelse og vand. Vi boede kortvarigt i lejligheden på ll. algade 11 st og indså hurtigt, at der var noget galt.

Vi blev i lejekontrakten lovet et nyt køkken, da der ikke var et i forvejen. I stedet blev der etableret et køkken, som var delvist gamle skabe og delvist nye skabe. Køkkenet fremstår derfor af to forskellige typer elementer og to af skabene skulle åbnes vertikalt i stedet for horisontalt. Hvilket betød at man skulle stå med hovedet inde under lågen, for at få tingene ud af skabet.

Der manglende også stikkontakter i flere værelser, så man skulle halvvejs ind i et klædeskab for at tænde lyset i soveværelset. Det blev lovet fikset, men 4 måneder efter, var der stadigvæk ikke nogen løsning. Vi fik den ene dårlige undskyldning efter den anden.

Derudover forsøgte han også at få os til at betale renovation, selvom man ikke må opkræve den del ved siden af huslejen.

Lejligheden var så dårligt isoleret at vi selv måtte investerer i både MDF plader, tættelister og isolering til de utætte døre, bare for at gøre det muligt at bo i lejligheden uden at fryse hele tiden.

Vi forsøgte flere gange at italesætte problemstillingerne, men blev mødt med den ene dårlige undskyldning efter den anden.

Under flere telefonsamtaler hvor jeg italesætter udfordringerne, bliver Niels fra Thrane Huus ubehagelig og beder os praktisk talt om at flytte. ”Hvis I ikke kan lide at bo der, så flyt!”.

I forbindelse med vores flytning fra lejemålet er der naturligvis også opstået en tvist og nu er vi nødt til at køre sagen gennem en advokat.

Min familie og jeg er ekstremt glade for at være kommet væk fra ham og kan kun anbefale andre, at undgå at leje noget hos Niels v/Thrane Huus.