4 år siden
18 år med super frisøren Per
I de 18 år jeg har været kunde hos Per er jeg altid blevet godt behandlet og mit hår er blevet klippet så jeg har følt mig godt tilpas, det er aldrig faldt mig ind at skifte frisør, og jeg håber at Per bliver ved her på Peter Bangvej i mange år endnu og helst så længe at jeg skal have klippet mit hår
5 år siden
Er stadig godt tilfreds
For 3 år siden skrev jeg en bedømmelse af per´s kvaliteter, altså hvad klipning angår, og det holder stadig jeg kunne ikke drømme om at gå til en anden frisør jeg er blevet klippet af Per siden han startede på Peter Bangsvej og er aldrig blevet skuffet så han får min største anbefaling.
8 år siden
Super frisør
Da Per Købte forretningen af min tidligere frisør, skulle han da have en chance, nu har han haft ansvaret for mit hår i mange år til min fulde tilfredshed. Jeg bliver jo ældre og per har forståelsen for at guide mig med små fornyelser uden at jeg skal prøve alle de finesser han tilegner sig på de mange kurser han deltager i, så gå trygt til Per han er super dygtig og giver god service. Om det er Teenage barnebarnet eller mormor der kommer nyklippet ud af Pers forretning så er det med et smil.