10 måneder siden
Permanente Beach-waves! Det kan Per!
Per er fantastisk. Vi er flyttet fra København nu meeen da jeg fik det indfald, at jeg ville have permanente beachwaves, som ikke skulle ligne en 80’er permanent, så valgte jeg at skrive til Per. Der er ikke vildt mange der laver denne type permanent, da det er en frisure man ofte laver “på dagen” med f.eks glattejern og saltvandsspray. Per sagde ,,ja selvfølgelig ka vi lave det, det kræver bare lige en særlig teknik.... lad os komme igang” . Per er kritisk og laver ikke bare hvad som helst...Han ved hvad der fungerer og ikke fungerer og er fuldkommen opdateret på tidens trend!!! Det er simpelthen så fedt og betryggende! Til gengæld er jeg aldrig gået utilfreds derfra! Absolut heller ikke denne gang. Hold op hvor er jeg glad!!! Sååå hvis du ikke orker, at style dit hår til at få beachwaves.....så kan Per altså lave det permanent, på den mega fede måde!!....og så har han den rareste salon, det rareste væsen og en god kop kaffe!
5 år siden
Byens bedste frisør
Jeg sad på et tidspunkt sidste år og var helt desperat. Jeg har bare aldrig fundet "Min frisør". Jeg googlede derfor "byens bedste frisør" og her dukkede Per op. Jeg læste diverse anmeldelser og kontaktede herefter Per. Jeg fik hurtigt en tid og var noget spændt. Jegdukkede op i det hyggelige lokale og så Per's glade ansigt. Jeg er ikke super god til at finde på frisører og havde derfor hårdt brug for kompetent assistance.....Det fik jeg (selvom det lød lidt vel vildt). Per havde lige været på frisørmesse i Berlin og var derfor helt med på beatet omkring hårmode og farver....og havde mange sjove ideer. Det super fede var, at han hele tiden tænkte på, hvad der ville klæde mig og ikke på, hvad der kunne være fedt for ham at få lov at lave/afprøve. Per er grundig og har virkelig GOD tid og man føler sig virkelig virkelig godt tilpas i hans salon og selskab (suppleret med dejlig kaffe eller andet lækkert;-) ) Jeg fik den fedeste, moderne, vovede frisure og var LYKKELIG! og sådan har det været siden. Jeg har nu brugt ham et års tid og vil aldrig skifte frisør igen. Jeg er tilfreds med resultatet hver gang.....Jeg har nu prøvet 2 forskellige frisure (som jeg aldrig selv ville kunne have fundet på) og er sååå begejstret. Jeg får mange komplimenter for frisurerne og det er jo altid rart. Jeg er 36 år og mor til 3 og føler mig rigelig kedelig i hverdagen....og så er det altså bare toppen med en topmoderne og sjov frisure!
Udover at være en fantastisk frsør er Per aktiv på facebook og mails og sender beskeder med akutte tider, deler fede billeder og tips og andre fine informationer. Det er så fedt, at have en frisør, der er er nærværende og interesseret.
Så byens bedste frisør.....Det er helt klart P2S
Bedste hilsner
Rikke