1 bedømmelse

Stig Jensen Automobiler

Bedøm virksomhed

Så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

    • Hovedgaden 37
    • 8654 Bryrup
    • CVR: 20001577
    • P-ID: 1004096593

På denne side finder du informationer om virksomheden Stig Jensen Automobiler. Firmaet tilhører kategorien Biler, både, fly og motorcykler og ligger på adressen Hovedgaden 37, 8654 Bryrup. Ovenfor kan du finde bedømmelser af Stig Jensen Automobiler, som ialt har fået 1 bedømmelse.

Du kan også se en liste over andre virksomheder og deres bedømmelser i kategorien Biler, både, fly og motorcykler i Bryrup og selv give din vurdering og anmeldelse af Stig Jensen Automobiler, så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

ca. et år siden
Super Autohandel hos Stig Jensen automobiler Bryrup
Købte VW Tiguan årgang 2014 d.25/1-17 af Stig Jensen automobiler i Bryrup, efter 500 km kørsel d. 28/3-17 skulle der skiftes til sommer hjul her viser det sig at bremserne er slidt ned, kontakter Stig som får billede dokumentation af bremserne, Stig laver aftale med autoværkstedet SuperDæk i Roskilde hvor jeg kan få skiftet bremserne for og bag uden beregning, d. 4/4-17 fik bilen nye skiver og klodser for og bag.
Den skeptisk jeg havde ved at bo i Kbh og købe bil i Jylland er gjort til skamme, jeg vil absolut handle brugt bil igen hos Stig Jensen automobiler.
Bedøm virksomhed

Så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

Hvis du har fundet en fejl i vores data.