1 bedømmelse

Autoreparation v/Mehmet Husaj

Bedøm virksomhed

Så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

På denne side finder du informationer om virksomheden Autoreparation v/Mehmet Husaj. Firmaet tilhører kategorien Biler, både, fly og motorcykler og ligger på adressen Erritsø Bygade 59, 7000 Fredericia. Ovenfor kan du finde bedømmelser af Autoreparation v/Mehmet Husaj, som ialt har fået 1 bedømmelse.

Du kan også se en liste over andre virksomheder og deres bedømmelser i kategorien Biler, både, fly og motorcykler i Fredericia og selv give din vurdering og anmeldelse af Autoreparation v/Mehmet Husaj, så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

ca. et år siden
Solgte sminket bil-lig, løb fra ansvaret
Få måneder efter købet af en bil hos denne mand opstod der en mængde problemer med køretøjet. Udstødning var blevet flikket løseligt sammen og skulle skiftes, bremseskiver var farlige at køre med, da de begynder at svigte, motoren var ustabil og en sensor skulle skiftes. Mehmet fraskriver sig alt ansvar, selvom han er forhandler. Lovgivningen er ganske klar på dette område, hvilket han dog er ganske ligeglad med. (6 mdrs. formodningsregel, gælder også brugte biler, selvom det altid forsøges omgået) Jeg kan absolut ikke anbefale at købe noget af denne mand. Han er uhæderlig og upålidelig.
Bedøm virksomhed

Så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

Hvis du har fundet en fejl i vores data.