2 bedømmelser

Dennis Kvist

Bedøm virksomhed

Så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

    • Gl. Færgevej 43
    • 7000 Fredericia
    • CVR: 29225613
    • P-ID: 1015040137

På denne side finder du informationer om virksomheden Dennis Kvist. Firmaet tilhører kategorien Biler, både, fly og motorcykler og ligger på adressen Gl. Færgevej 43, 7000 Fredericia. Ovenfor kan du finde bedømmelser af Dennis Kvist, som ialt har fået 2 bedømmelser.

Du kan også se en liste over andre virksomheder og deres bedømmelser i kategorien Biler, både, fly og motorcykler i Fredericia og selv give din vurdering og anmeldelse af Dennis Kvist, så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

9 måneder siden
Køb ikke bil af Dennis Kvist
(NUL stjerner !)
Godt nok en billig bil (24.900) der sku' sælges en gros, men sælger gad ikke informere eller fx sende uddybende billeder af bilen og dens nævnte defekter, der gik på kosmetiske skrammer og buler - selvom vi skulle rejse fra København til Fredericia.
På billederne så bilen ganske pæn ud - og nyvasket. Det er et kendt trick, når en bil skal shines.

Bilen viste sig at være rusten hele vejen rundt (begge klapper, alle døre, paneler, skærmkanter), stod på nedslidte dæk, ulovlige/ matte forlygter...udover de skrammer, som vi ku' se på de ellers fine billeder.
Den skal synes om 2 mnd.

Vi kørte igen uden at komme ind i bilen, endsige prøvekøre. Bilen er max 5000 værd og vil aldrig blive investeringen værd, hvis den skal sættes i stand.

Sælger optrådte arrogant og ganske ligeglad med vores forgæves rejse.
"Så må I jo finde en anden !", sagde han bl.a. Han var iøvrigt ikke hjemme, da vi kom selvom tidspunkt var aftalt helt præcist.

Selvom man køber en gros kan andre jo nemt komme til at køre lige så langt som os...for at se en bil, der er pustet totalt kunstigt op i pris.

Det må frarådes at handle med denne mand, der synes ganske samvittighedsløs.
7 år siden
Pas på Dennis Kvist
Pas på Dennis Kvist. Han sælger vrag og giver urigtige oplysninger.
Bedøm virksomhed

Så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

Hvis du har fundet en fejl i vores data.