34 bedømmelser

TANDLÆGERNE CHIDEKEL BERGMANN APS

Bedøm virksomhed

Så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

    • Rosenørns Alle 38
    • 1970 Frederiksberg C
    • CVR: 17028944
    • P-ID: 1001208186
  • 35356404

På denne side finder du informationer om virksomheden TANDLÆGERNE CHIDEKEL BERGMANN APS. Firmaet tilhører kategorien Sundhed og ligger på adressen Rosenørns Alle 38, 1970 Frederiksberg C. Ovenfor kan du finde bedømmelser af TANDLÆGERNE CHIDEKEL BERGMANN APS, som ialt har fået 34 bedømmelser.

Du kan også se en liste over andre virksomheder og deres bedømmelser i kategorien Sundhed på Frederiksberg c og selv give din vurdering og anmeldelse af TANDLÆGERNE CHIDEKEL BERGMANN APS, så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

ca. et år siden
Tandlægeskræk og Wellnessoplevelse - Tryg Tand!
Så langt tilbage jeg ved af, har jeg lidt af tandlægeskræk.
Mit mønster har de sidste 10-15 år været, at jeg har bestilt tid hos en tandlæge og er - enten mødt op, gået i panik og har kastet op af ren og skær angst - eller har annuleret tidsbestillingen en time eller to før besøget.
Da jeg fik kontakt med Nina Chidekel for nogle måneder siden, havde jeg derfor ikke været ved tandlæge i mere end 10 år, og min tandstatus var mildest talt miserabel.
Jeg vidste, det ville kræve Mange timer i den frygtede tandlægestol, hvis der skulle gøres noget seriøst ved mine tænder.
Og det skulle der!
Her og Nu!

Og tænk, at jeg så var så heldig at få anbefalet (og møde) denne Engel af en tandlæge, der i løbet af ganske kort tid vakte en sådan tillid i mig, at jeg turde sætte mig i hendes tandlægestol!
Jeg blev (på trods af mine kariesbefængte, halvrådne, modbydelige tænder) respekteret, rummet, forstået, favnet og omfavnet med en kærlig omsorg og empati hos Nina Chidekel, der gjorde godt langt ind i sjælen.
I Ninas tandlægestol forsvandt min tandlægeskræk med ét som dug for solen.
Intet mindre end Magisk!

Under behandlingerne (nogle af dem af mange timers varighed) har Nina haft så megen opmærksomhed på min tilstand samtidig med det konkrete arbejde med boremaskine og alle andre redskaber i min mund, at hun har fornemmet, når noget gjorde ondt nærmest før, jeg selv mærkede smerte. Hun stoppede hver gang behandlingen straks og tilbød bedøvelse. Selv bedøvelsen lagde hun, uden det kunne mærkes! Desuden blev jeg tilbudt alle de pauser, jeg overhovedet havde brug for!
Og så serverede hun sørme også te og småkager i pauserne!

Udover, at Nina har befriet mig for min tandlægeskræk, har hun lavet et sandt mesterværk ud af mine "vragrester"!
Der er bygget broer, behandlet paradentose og meget andet.
Resultatet af Nina Chidekels arbejde er fantastisk!
Mine tænder har aldrig været flottere!

Virkningen på mit sociale liv er helt ubeskrivelig!
Lidt efter lidt oplever jeg de vidtrækkende konsekvenser, det har for mit sociale liv og engagement, at jeg nu har lyst til at møde verden med SMIL med SYNLIGE tænder!
Jeg taler langt mere frit med både dem jeg kender og dem, jeg ikke kender. Det er først nu, det er gået op for mig, at jeg har været invaliderende ufri, flov og tilbageholdende (mod min natur) i samvær med andre mennesker, i alle de år, hvor jeg kun har smilet med lukket mund eller med hånden op foran munden!

Jeg er dybt imponeret og taknemmelig over Nina Chidekels evne til at gøre en oplevelse i tandlægestolen behagelig - ja, til en ren wellnessoplevelse!
Jeg er dybt taknemmelig over, at jeg har mødt denne Stjerne af en tandlæge, der har ændret mit liv for altid!
Jeg tør godt sige, at jeg er blevet et langt lykkeligere menneske efter de mange ture i wellness-stolen hos Nina Chidekel!

Nina - TAK! TAK! TAK!

PS. Og så elsker jeg, at Nina fylder mine ører med den yndigste sang/nynnen, mens hun arbejder!
2 år siden
Positiv oplevelse
Jeg har i hele mit voksenliv benyttet tandlægerne Chidekel Bergmann og er meget tilfreds. For små 3 år siden fik jeg konstateret paradentose, hvilket nu er blevet bragt til et minimum. Derudover har Nina lavet en meget fin afslutning på et diastem, jeg havde mellem mine to fortænder. Resulatet kostede kun en brøkdel af, hvad øvrige tandlæger ellers mente jeg skulle ofre.
3 år siden
Utrolig fleksibel behandling
En aften i foråret flækkede jeg en fortand på et stykke af den danske nationalret - stegt flæsk. Det gjorde egentlig ikke ondt, men tanden var flækket på "den lange led" og kun bagerste del af tanden sad fast, mens den forreste del dinglede i tandkødet.

Jeg tænkte, om jeg skulle være heldig, at Nina arbejdede længe denne dag og minsandten om hun ikke var på klinikken da jeg ringede. Vi fik en snak om tanden og aftalte en tid et par dage senere. Om aftenen fik jeg dog ganske ondt i tanden og ringede igen til Nina, som tilbød at åbne klinikken og tage et kig på tanden. Så kl 20 om aftenen troppede jeg op og efter en times tid var der lavet en midlertid tand mv. så jeg kunne "overleve" et par dage. Efterfølgende er der lavet en krone, som fungere perfekt, og ingen i min omgangskreds har bemærket, at jeg har skiftet tand.

Det kalder jeg fleksibilitet, kundeopmærksomhed og dygtighed.

3 år siden
Særklasse
Tandlæge besøg har været et sandt helvede indtil jeg kom inde hos Nina. Hvis du har det svært med tandlæge stolen, så gør dig selv den tjeneste og tag ind til hende. Hun er simpelthen så behagelig og har fuld forståelse for hvordan man har det. Jeg troede aldrig jeg skulle give min tandlæge en krammer men det fik hun idag og hun har fortjent mange flere af dem. Hele teamet hos Nina skaber en ro og en tryghed som er uvurderlig når man kommer anspændt og stiv af skræk. De er ikke mindre end helt fantastiske.

Charlotte Kjeldsen
3 år siden
Den bedste tandlæge i hele København
For 8 år siden led jeg voldsomt af tandlæge-skræk og havde ikke været ved tandlægen i omkring 7 år. Jeg fik anbefalet Nina C Bergmann og i dag 8 år senere holder jeg ved - og dette skyldes kun Nina. Hun har en fantastisk evne til at få mig til at slappe af, hun er super sød, underholdende og meget empatisk. Jeg er endnu ikke ude blevet fra en aftale, hvilket er ret stort, når man som jeg, har haft det så svært med tandlæger. Jeg er sikker på at jeg også er hos Nina de næste 40 år.
Nina, stort tak fra mig - du er "syg" god:-)
Vi ses om 3 måneder.
Hilsen Dorthe alia Cafe latte pigen
3 år siden
Fantastisk tandlæge
Lige kommet hjem efter et godt besøg i tandlæge Nina Chidekels smukke klinik på Rosenørns Alle 38. Bekvem adgang fra både bus og metro.
Som gammel sygeplejerske lægger jeg stor vægt på top hygiejne og stor faglig ekspertise og efter 20 års regelmæssig tandeftersyn, kan jeg nu som næsten 86-årig glæde mig over at have mine egne tænder i god stand. Tak Nina.
Kirsten
3 år siden
Fantastisk tandlæge
Lige kommet hjem efter et godt besøg i tandlæge Nina Chidekels smukke klinik på Rosenørns Alle 38. Bekvem adgang fra både bus og metro.
Som gammel sygeplejerske lægger jeg stor vægt på top hygiejne og stor faglig ekspertise, og efter 20 års regelmæssige tandeftersyn kan jeg nu, som næsten 86-årig, glæde mig over at have alle mine egne tænder i god stand. Tak Nina.
Kirsten
4 år siden
Professionel og empatisk
Nina Bergman kurerede min tandlægeskræk. Efter 11 års fravær og flere ødelagte tænder, hjalp Nina mig til at gå til tandlægen igen. Med glæde. Kan kun anbefale Nina og hendes søde kolleger.
4 år siden
Bare 13-tallet stadigvæk eksisterede...
Tandlægebesøg har aldrig været en favorit disciplin for mig, men efter at have mødt Nina, er det ikke længere med hjertet i halsen. Nina får dig til at slappe af og du er helt tryg i hendes hænder, det samme kan siges om alle de klinikassistenter jeg igennem årene har truffet på klinikken, alle er de søde og smilende. Du styrer selv tempoet, ønsker du mere smertelindring eller er der noget du vil gøre opmærksom på, er det blot at løfte hånden let, og arbejdet i din mund stopper omgående.

Nina er altid meget grundig i hendes informationer omkring opgaven, og hvilke uforudsete senarier der kan evt. tilstøde undervejs. Kvaliteten af Ninas arbejde kan der ikke sættes en finger på, hun slipper dig ikke før hun selv er helt tilfreds.

Servicen er som altid i top, du bliver altid budt velkommen af en af klinikassistenterne umiddelbart efter du er trådt ind af døren i den hyggelige klink, indrettet i en lejlighed i en bygning fra sidst i det 19. århundrede, med høje vægpaneler, høje dobbelt døre og stuklofter. I venteværelset der på ingen måde er klinisk koldt, men indrettet med møblement på passer ind i omgivelserne bliver altid budt på noget at drikke kaffe, te, vand. En rar afslappet atmosfære.

Prisniveauet ligger som priserne nu gør i Danmark, dog nok mere i den billige ende. Aldrig har jeg oplevet at prisen er fjernt fra det overslag der er modtaget.

At have en fast tandlæge, er en tillidssag. Nina har jeg i år benyttet i 25 år, så jeg kan prale af at kunne fejre "sølvbryllup" med en og samme tandlæge. Klinikken emmer af god stemning, Nina, favner både sit personale og kunderne med en varme så man altid føler sig i centrum. Stemningen de ansatte og Nina i blandt, er altid smilende, hjertelig, vedkommende og varm - et arbejdsmiljø helt i top... :-) Hvordan en tidligere anmelder efter et enkelt besøg, kan have fået en så anderledes oplevelse at han kun rater alle kategorier til en enkelt stjerne er mig simpelthen en gåde, han må så absolut have fået den "ultra sure kjole" på den dag. Sørgeligt at et så fejlfortolket besøg skal opnå så meget spalteplads. Syge stakkel.

Mvh. Søren Lünell
4 år siden
dygtige og trygge tandlæge
Har ved Ninas dygtighed fået styr på min paradentose, som bl.a. er et af klinikkens specialer.

Kan anbefale Tandlægeklinikken Nina Chidekel Bergmann for deres professionelle arbejde og deres informerende og trygge måde at håndtere deres patienter på.

/Søren H.
4 år siden
Bedømmelse
Min kone og jeg er kommet hos Nina siden hun startede. I begyndelsen havde jeg parodontose som hun behandlede mig for, i dag er jeg 82 år og har alle mine egne tænder. Vi har gennem årene altid fået en venlig og professionel behandling af hende selv og
hendes dygtige medarbejdere. Så vi kan kun anbefale hende varmt og tager gerne fra Smørum ind til Frederiksberg for at beholde hende som vores tandlæge. Ditte & Gunner
hendes dygtige
4 år siden
Tandlæge er en tillidssag
Jeg har haft Nina i en 7-8 år og kommer 2 gange om året. Jeg kan ikke genkende det billede som er beskrevet tidligere med en beskidt og slidt klinik. Den har jo til huse i en gammel herskabslejlighed, som jeg oplever hyggelig. Jeg havde tidligere en ældre tandlæge som misinformerede mig omkring tandhygiejne hvorefter jeg skiftede til Nina. Efter 1-2 år fik vi rettet op på skaden og jeg følger nøje Ninas instrukser omkring brug af tandbørste, tandtråd og bideskinne. Dette har resulteret i at jeg ikke har haft andet end regulær rensning de seneste 5 år. Så hvis du har brug for en tandlæge som du kan have tillid til - så kan jeg varmt anbefale Nina.
4 år siden
Altid kompetent
Altid en fornøjelse at komme hos Nina. Søde og rare mennesker og ikke mindst en dygtig og kompetent tandlæge. Fik bideskinne for nogle år siden pga. at jeg skar tænder i søvne og derfor vågnede med slemme hovedpiner. Nu bruger jeg ikke bideskinnen længere og hovedpinerne er forsvundet. Den helt klart bedste investering nogensinde!!
5 år siden
Vi er godt tilfredse
Vi er godt tilfredse med at have Nina som familietandlæge. Vi modtages altid godt af hende og klinikassistenterne, og arbejdet udføres professionelt. Nina er ekspert i at håndtere dem, der har lidt tandlægeskræk - dem findes der ikke mange af. Her spilles musik, lyttes, synges, snakkes - så det gøres bedst muligt for den, der ligger i stolen.
5 år siden
Hyggelig og professionel klinik
Det er altid en fornøjelse at besøge Nina Chidekel Bergmann til et tandeftersyn. Jeg er kommet i kliniken igennem alskillige år og glæder mig altid til besøget. Jeg kan kun anbefale denne klinik til alle der vil have en god oplevelse og professionel behandling i hyggelige omgivelser med state of the art udstyr.
5 år siden
Fantastisk tandlæge!
Selvom jeg har gode tænder var jeg kommet ind i en periode uden tandlægebesøg oven på nogle dårlige oplevelser. Ja det var nok tandlægeskræk. Så anbefalede en kollega at jeg gik til Nina, og det har jeg ikke fortrudt!

Nina er lige så opmærksom på hvordan du har det i stolen, som på dine tænder. Så nu er jeg tilbage i de regelmæssige eftersyn og det er jeg glad for. Mine tænder skulle jo gerne holde livet ud og det har de nu de bedste muligheder for.

Dertil er der en dejlig stemning i klinikken, så jeg kan varmt anbefale Nina!
5 år siden
Fantastisk tandlæge og pris
Er overvældet over den varme, rare og gode behandlig jeg modtog af Nina Chidekel Bergmann, tandlæge på Frederiksberg.

Kan ikke huske at have følt mig så sikker og tilpas hos en tandlæge før. Der kommer jeg helt sikkert igen :)
5 år siden
den bedste tandlæge
Jeg er så glad for at have fundet frem til verdens mest fantastiske tandlæge Nina. Jeg har altid lidt af tandlægeskræk, så lang tilbage jeg husker; det har altid været forbundet med smerte, ubehag og følelsen af at være utrolig dum fordi der nu igen var et hul. Før i tiden havde jeg en puls på 160 i flere dage optil et tandlægebesøg og det var simpelthen så udmattende. Alt det har Nina lavet om på, jeg er stadig ikke begejstret over at skulle til tandlægen, men jeg er i hvert fald ikke bange for at møde op længere. Hun er altid utrolig rolig, smilende og opmærksom på hvad der foregår. Hendes assistenter fortjener også en ros, de er altid så søde og nænsomme.
5 år siden
Sødeste og bedste tandlæge i byen
Jeg har haft tandlæge skræk siden skoletiden og har aldrig brudt mig om at gå til tandlægen.
Det har ændret sig siden jeg startede hos Nina. Hun har meget stor forståelse for Tandlægeskræk og er enormt rolig og god til at tage dette med i betragtning når hun behandler. Jeg er kommet hos Nina i 6 år og hun har spillet en væsentlig rolle i at mine tænder i dag er stærke og sunde. Stor tak til Nina og hendes ansatte.
5 år siden
Tandlægeskræk
Nina fjernede min tandlægeskræk for 25 år siden. Med venstre arm om mig og hendes barm i højre øre slappede jeg fuldstændig af og fik en god oplevelse ud af, hvad jeg eller havde frygtet. Det er mange år siden, men jeg har siden haft et afslappet forhold til tandlægebesøg
Med venlig hilsen Jens Kristian madsen
5 år siden
Jeg føler mig groft svindlet
Jeg føler mig groft svindlet af Nina Chidekel Bergmann.

Jeg kontakter Nina Chidekel Bergmann fordi jeg har en tand der gør ondt. Jeg oplyser i telefonen, at jeg kun ønsker den tand lavet, og ikke alt muligt andet, hvilket naturligvis bliver bekræftet i telefonen.

Ved ankomst til klinikken, som føles slidt, gammel og beskidt, skal man først besvare en masse spørgsmål skriftligt, for kun at gentage alle spørgsmålene mundligt senere når klinikdamen skal indtaste dem i deres system.

Jeg endte med at være der i to timer, og i de to timer behandlede tandlæge Nina Bergmann både mig og en anden patient samtidig.

Jeg fik ikke lavet min tand, men blev præsenteret for en regning på 2.000 kroner.

Jeg kan ikke mindes hvornår jeg før har følt mig så svindlet som jeg føler mig her, og mit råd er da også, find en anden tandlæge, for dine tænder bliver ikke lavet, men du får stadig lov til at betale for det de ikke laver.
5 år siden
Kompetent behandling
Jeg har haft Nina som tandlæge i 25 år og kan kun give min varmeste anbefaling. Altid godt humør og gode forklaringer og anvisninger. Min hovedpine forsvandt, da jeg for 2 år siden fik en bideskinne. Jeg troede ikke rigtig på, at jeg skar tænder, og at det var årsag til hovedpinen, men efter jeg begyndte at bruge bideskinnen har jeg nu sjældent brug for hovedpinepiller
5 år siden
Kompetent behandling
Jeg har haft Nina som tandlæge i 25 år og kan kun give min varmeste anbefaling. Altid godt humør og gode forklaringer og anvisninger. Min hovedpine forsvandt, da jeg for 2 år siden fik en bideskinne. Jeg troede ikke rigtig på, at jeg skar tænder, og at det var årsag til hovedpinen, men efter jeg begyndte at bruge bideskinnen har jeg nu sjældent brug for hovedpinepiller
5 år siden
Kompetent behandling
Jeg har haft Nina som tandlæge i 25 år og kan kun give min varmeste anbefaling. Altid godt humør og gode forklaringer og anvisninger. Min hovedpine forsvandt, da jeg for 2 år siden fik en bideskinne. Jeg troede ikke rigtig på, at jeg skar tænder, og at det var årsag til hovedpinen, men efter jeg begyndte at bruge bideskinnen har jeg nu sjældent brug for hovedpinepiller
5 år siden
Verdens bedste tandlæge!
Efter flere års skræk og frustrationer og forsøg med flere forskellige tandlæger har jeg endelig fundet verden bedste tandlæge! Nina er sød, kærlig, fleksibel og utrolig professionel. Jeg har haft mange dårlige oplevelser ved tandlægebesøg før i tiden. Det skyldes bl.a. at jeg har en ret ekstrem brækrefleks, hvilket gør det svært at behandle mig. I dag er jeg faktisk ved at være ret god til at gå til tandlæge, ved hjælp af denne dygtige tandlæges små tricks. Da jeg første gang kom til Nina og hendes dygtige og søde team, gik det op for mig at jeg ikke behøvede at være utryg fordi jeg sad i en tandlægestol. Nina formår at berolige sine patienter og er meget opmærksom. I skrivende stund, er jeg netop landet efter et besøg hos Nina. - Utroligt nok - men ja jeg er i godt humør:) - selvom jeg er blevet boret i tænderne og betalt penge. Hvem skulle have troet at tandlæger kunne have den effekt?Jeg giver her min varmeste anbefalinger!

Esben
5 år siden
Bedste tandlæg
Jeg er virkelig glad for min tandlæge Nina Chidekel Bergmann og klinikassistenter. Meget professionel tandlæge, opmærksom og grundig, hun lytter, forklarer og rådgiver. Her får jeg supper god behandling og er ikke bang for tandlægebesøg. Jeg føler og mærker at mine tænder bliver stærkere og sundere og flotere. Nu kan jeg smile til alle og holde mine tænder i mange år. Jeg vil stærk anbefaler Nina især til dem som er ramt af paradentose.

Lina Z.
5 år siden
Dygtig tandlæge
Chidekel Bergmann er en dygtig, grundig og professionel tandlæge. Jeg var ikke klar over, at jeg skar tænder, før jeg startede hos Chidekel. Med hendes bistand er jeg sluppet for hovedpine fremkaldt af tænderskæren. Jeg er også sikker på, at jeg med hendes grundige undersøgelser vil have gode tænder livet ud.
6 år siden
Tandlægeskræk
Jeg har altid lidt af voldsom tandlægeskræk, og har ikke passet mine tandlægebesøg regelmæssigt siden sidst i folkeskolen (er i dag 41 år).

De enkelte gange det tidligere er lykkedes mig at komme af sted har været et helvede, - både dagene op til, og værst på selve dagen. Tanken om den smerte og angst jeg ville møde, fik ofte tanker hen på selvdestruktive grimme ting.

Af samme årsag kunne jeg til sidst slet ikke overkomme at komme af sted, og det er nu over 8 år siden jeg sidst var til tandlæge. Men så kom smerten (i en over en uge før jeg turde overveje tandlægebesøg) og det blev til sidst så uudholdeligt at erkendte at der måtte gøres noget, så jeg søgte internettet for tandlæger med speciale i tandlægeskræk.

Jeg fandt frem til Tandlægen Ninna Bergmann hos Tandlægerne Rosenørns Allé, Frederiksberg. Jeg “advarede” klinikken om min tandlægeskræk inden jeg mødte ind, og forklarede at jeg gerne ville i fuld narkose - og få klaret det hele!

Tandlægebesøget var ikke kun tandbehandling, Ninna indledede besøget med en god snak om årsagen til min tandlægeskræk, som overraskende fik mig til at give tårerne frit løb. Der var plads og forståelse for min skræk, og efter hun forsikrede mig om at det var mig der bestemte tempo, og hvad der skulle gøres, satte jeg mig i tandlægestolen.

Ninna formodede at berolige mig hele vejen igennem, og fik mig til at slappe af, så det faktisk lykkedes at blive behandlet uden angst og smerte, og tanken om fuld narkose var ikke længere aktuel.

Jeg har i dag været der for tredie gang, og jeg kunne gennemføre det uden samme skræk og rædsel for hvad der skulle ske, som jeg tidligere havde oplevet. Sikke en befrielse :-)

Nu har jeg igen an aftalt tid for næste konsultation, og jeg ved allerede nu at jeg ikke behøver være skrækslagen. Tak!

6 år siden
Man er i trygge hænder!
Har kun haft gode oplevelser, og har på trods af at vi er flytttet fra Frederiksberg for mange år siden, valgt at beholde Chidekel Bergmann som tandlæge. Jeg syntes de er i den dyre ende, men trygheden og kvaliteten betyder meget. Har grundet prisniveau prøvet et par andre igennem årene, men er hos C.B. endnu. Virker proffesionelle og altid venlige.
7 år siden
Erfaren og kompetent behandling
Hans Henrik: Har haft Nina som tandlæge i rigtigt mange år. Super professionel. Forklarer og rådgiver grundig. Helt tydeligt en erfaren og kompetent behandling
7 år siden
super sød og forsigtig
Jeg har kun godt at sige om denne tandlæge, hun er min tandlæge gud. Jeg har så længe jeg kan huske haft tandlægeskræk, så fandt jeg Nina. Hun har hjulpet mig rigtig meget. Hun spørger hele tiden til hvordan det går og fortæller hele tiden hvad hun gør så jeg ikke bliver bange. Mit største øjeblik hos hende var igår d 2 nov 2011, jeg vidste at jeg skulle have lavet nogle huller i mine "dumme" tænder. Mine "dumme" tænder er mine små fortænder i undermunden, der er/var absolut ingen der kunne bedøve dem godt nok da de er meget følsomme, det isner så frygtelig i dem. Men Nina hun kan! Samtidig var hun meget obs på om det gjorde ondt, da jeg plejede at få ondt og hørte på mig hvis hun lige skulle stoppe, men med hendes gode bedøvelse var der stort set ingenting. Som jeg sagde til hende igår så skriver jeg det her og mener det af hele mit hjerte: Jeg elsker hende for den super gode og søde tandlæge hun er
9 år siden
Meget dyr tandlæge,prøver…
Meget dyr tandlæge,prøver at vise at de er meget venlige men hun alt hvad hun tænker på er penge,Min situation er helt præcis som Daniel F.hun laver rigtig mange fyldninger og mange tandrensninger som gør ondt,og man får skældt ud hvis man ikke kommer regelmæssigt,Jeg har fyldt mig rigtig snydt fordi jeg kan se at hun kun tænker på sine penge.Min kone havde pardontose og mange huller,hun lavede alle hullerne på en time der ca 12 tænder som fyldes,hun var rigtig hård mod min kone,tænkte slet ikke på om hun bliver træt eller at det gør ondt på hende,efter behandling kunne min kone ikke snakke hun græd rigtig meget,fordi den behandling nina bergmann havde lavet i en time den skulle havde været fordelt i 7 gange,men Nina havde tjent ca.7000kr på en time uden at spørge os om vi havde råd til det.vi har været meget ked af at gå hos hende.Og hver gang vi går hos hende er der et nyt hul.
9 år siden
Min oplevelse er, at…
Min oplevelse er, at Nina Chidekel og Co. forsøger at prakke sine patienter bideskinner på og at der ved hvert besøg findes små huller i tænderne, der kræver behandling. Derudover rev og flåede den - i øvrigt søde - tandplejer i mit tandkød, så jeg blødte og havde ondt flere timer efter (dette skete flere gange og min kone have samme oplevelse). Efter mere end 10 år som klient hos Chidekel, skiftede vi derfor sidste år til ny tandlæge, der ikke har fundet huller i vores tænder ved nogen af besøgene. Til gengæld mangler han vores røntgenfotos. Det er kutyme, at tandlæger sender den slags til den nye tandlæge, hvis klienten vælger at skifte. Men Nina Chidekel har ikke reageret på den nye tandlæges henvendelser.
9 år siden
Meget professionelle,…
Meget professionelle, og samtidig meget venlige og imødekommende. Styr på tingene. Både tandlæge og -plejere er meget kompetente. God rådgivning og ingen overbehandling. Ligger nok i den dyre ende for den samme behandling, men det kan betale sig i længden.
Bedøm virksomhed

Så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

Hvis du har fundet en fejl i vores data.