2 bedømmelser

Rekord Rens v/Aitzaz Akram

Bedøm virksomhed

Så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

På denne side finder du informationer om virksomheden Rekord Rens v/Aitzaz Akram. Firmaet tilhører kategorien Lokale services og ligger på adressen Godthåbsvej 18A, st., 2000 Frederiksberg. Ovenfor kan du finde bedømmelser af Rekord Rens v/Aitzaz Akram, som ialt har fået 2 bedømmelser.

Du kan også se en liste over andre virksomheder og deres bedømmelser i kategorien Lokale services på Frederiksberg og selv give din vurdering og anmeldelse af Rekord Rens v/Aitzaz Akram, så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

4 år siden
Ikke samarbejdsvillig, når der opstår problemer
Jeg indleverede et ret nyt tørklæde, og da min kæreste skulle hente det ugen efter, var det ikke til at finde. Irriteret konfronterede hun Saif Aitzaz Akram, som råbte og truede og smed hende ud af butikken, fuldstændig rystet.
Vi arbejder fortsat efter to måneder med Renseriforeningen på at få erstatning for det bortkomne tørklæde.
5 år siden
Fusker, som ødelægger din jakke!
vis du skal have renset din Canada Goose, så skal du gå LANGT uden om Lavpris Renseri: Frederiksberg Allé 68 1820 Frederiksberg C - medmindre du vil have ødelagt din jakke!
Skal du have renset din Canada Goose, så sørg for at renseriet IKKE laver en genimprægnering af jakken, for så står du som mig - uden en jakke til 4500 kr. Den bliver ødelagt af det, og Aitzaz Akram er meget ubehagelig og ligeglad med at han fejlbehandler din jakke og ædelægger stoffet, så den ikke holder på varmen længere - så kan ikke anbefale ham. Han har to butikker, han har også Lavpris Renseri: Frederiksberg Allé 68 1820 Frederiksberg C og det var der jeg var, han er ikke medlem af dansk renseriforening selvom han siger det, og viser en skrivelse derfra - han er en fusker.
Bedøm virksomhed

Så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

Hvis du har fundet en fejl i vores data.