21 bedømmelser

Speciallæge Arne Mejlhede

Bedøm virksomhed

Så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

    • H I Biesgade 9
    • 9500 Hobro
    • CVR: 13849641
    • P-ID: 1000636133
  • 98523900

På denne side finder du informationer om virksomheden Speciallæge Arne Mejlhede. Firmaet tilhører kategorien Sundhed og ligger på adressen H I Biesgade 9, 9500 Hobro. Ovenfor kan du finde bedømmelser af Speciallæge Arne Mejlhede, som ialt har fået 25 bedømmelser.

Du kan også se en liste over andre virksomheder og deres bedømmelser i kategorien Sundhed i Hobro og selv give din vurdering og anmeldelse af Speciallæge Arne Mejlhede, så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

ca. et år siden
Hold jer langt væk
Jeg vil stærk advare jer mod Arne Mejlhede, som er usympatisk, nedladende, løgner og ødelægger sine patienters liv og bæltefiksere uden grund. Min historie jeg har ME (kronisk træthedssyndrom) ligger hjemme med store kramper og bad om at blive indlagt da der ikke var plads andre steder kom jeg på psyk i Kolling hvor Arne Mejlhede assisterede overlægen da han holdt ferie. Jeg lå i sengen og bad om hjælp til toilet da jeg ikke kunne gå pga af kramper, da de skulle hjælpe mig tilbage i seng slap de mig og jeg faldt sammen på gulvet de gik og sagde at du ska nok selv ku komme op igen efter 3 timer på gulvet blev jeg smidt op i sengen som et dyr. Næste dag efter ordre fra Arne Mejlhede skulle jeg sidde mellem to sygeplejersker det ville jeg ikke da jeg pga kramper da jeg slår ufrivilligt. De hæv mig derhen og da jeg havde siddet noget tid og slået gik jeg over og bankede på ruden ved hvor Arne Mejlhede sad faldt jeg på gulvet han kom straks ud og sagde at jeg skulle bæltefikseres, det er den værste oplevelse jeg har haft i mit liv. jeg lå en hel dag i bæltefiksering og havde kramper og af udmattelse var jeg inden imellem væk.. Jeg vågnede og bad om en uvildig da hun kom var jeg væk men strøg mig på armen pg vågnede og hun spurgte hvad jeg havde gjort siden jeg lå sådan? Jeg havde intet gjort kun kramper, efter nogle timer sagde jeg højlydt at jeg vil gerne til himlen da der ingen sorg eller sygdom osv er. Arne Mejlhede røg over i hovedet af og råbte religions fanatiker og hvis du vil ud af bæltet skal du frasige dig den uvildige og skulle skrive under på af jeg frasagde mig hende for at komme fri af bælte men jeg kunne ikke skrive under men endte med streger. Til sidst ligger jeg i mit eget skidt og var besvimet i bæltefiksering da de langt om længe så dette blev jeg gjort fri af dette. Jeg kunne efterfølgende ikke tale om dette ikke engang med mine nærmeste, jeg var så ydmyget og græd længe bagefter da min mand fortalte om dette til overlægen blev Arne Mejlhede fyret omgående. Det har forfulgt mig i alle disse år. Da vi flyttede til Aalborg ville jeg først vide om hvor Arne Mejlhede holdt til sådan plagede det mig. Da jeg er en kristen har jeg tilgivet ham jeg forstår bare ikke at da jeg klagede til patient klagenævnet for 22 år siden kunne de have taget hans autotiation fra ham så han ikke skulle ødelægge flere han kunne dog ikke arbejde på flere hospitaler. Efter har jeg læst min journal stod der at jeg havde slået de 2 sygeplejersker og smidt med borde og stole dette var en lodret løgn så kan ikk advare nok imod ham. Han husker mig dog sikkert tydeligt jeg glemmer ihvertfald aldrig ham.

Ruth moelsby
5 år siden
fucking svans
er også blevet fejl diagnoceret hos det beskidte møg svin!!! fik at vide at jeg var skizofren efter 25 min, og sku så æde zuprexa...havde så for 4 måneder siden 10 timers samtale hos psyk i randers, og det viste sig så det er adhd jeg lider af...håber det svin bliver kvalt i sit eget lorte medicin, jeg vil personligt godt møde op til hans begravelse når den kommer og juble som havde danmark vundet vm i fodbold!!!!
5 år siden
Arne Mejlhede
Jeg har i de sidste 3 år gået hos Arne Mejlhede og jeg har INTET negativt at sige mht den behandling som jeg har fået eller af Arne Mejlhede som person. Jeg havde været igennem et meget langt behandlingsforløb hos egen læge og havde prøvet ALT medicin mod depression, men intet hjalp og jeg fik det kun værre. Jeg blev efter langtid endelig henvist til Arne Mejlhede. Vi havde en god snak ved første besøg. Jeg følte mig med det samme tryg og var ikke bange for at åbne op. Arne Mejlhede har en fantastisk ro over sig det giver patienterne tryghed og det har vi som patienter brug for! Jeg fik hjemmeopgaver til næste besøg. Jeg fik samtidig nyt medicin da jeg var fejlbehandlet fra EGEN LÆGE. Jeg er helt sikker på, at uden hjælp fra Arne Mejlhede havde jeg ikke i dag været "rask" ( Rask er jeg ikke....det tager tid før man er 100% overpå og det er IKKE Arne Mejlhedes skyld, men sygdommen ) Jeg deltog i gruppeterapi sammen med andre kvinder med samme sygdom. Det har været en helt fantastisk oplevelse, samværet med de andre og Arne Mejlhedes jyske humor og positive sind hjalp med at få os ovenpå igen. Men det tager tid !! Arne Mejlhede er en dygtig psykiater, man bør jo også tænke på om ikke der er en grund til, at folk kommer til ham helt fra Horsens o.l. Og nej...det er ikke pga ventetiden andre steder. Folk kommer fordi de kender nogen som har gået eller går til behandling i hans praksis. Mund til mund metoden virker også for os med depression. Jeg ved godt, at der er skrevet og været vist en del i medierne om Arne Mejlhede, men måske skulle journalisterne også begynde at se på hvor mange patienter der rent faktisk ER glade og tilfredse med Arne Mejlhede og den behandling de har fået. Vi tæller med garanti en større del end dem der klager! Derhar været snak om dødsfald af en af hans patienter, hvilket er tragisk for den familie som har mistet, men kan man nu også stille Arne Mejlhede til ansvar for det? Jeg tænker bare, at uden Arne Mejlhedes hjælp, vil der efter min mening, kunne være et større antal af folk der begår selvmord pga deres psysiske sygdom. Måden Arne Mejlhede behandler patienter på er IKKE overfladisk, men tværtimod arrangere han sig i hver enkelt patient 100 %...også når vi er i gruppe.
At Arne Mejlhede nu er sygemeldt pga den hetz der køre mod ham, ja det gør jo bare at det går ud over os som er patienter hos ham. Hvad skal vi stille op når vi har brug for hans hjælp og støtte? Han haraltid været der for os / mig uanset tid og sted. Det tror jeg ikke der er mange andre psykiatere der kan prale af! Jeg er godt klar over, at der er en vikar på i klinikken, men han kender os jo ikke...han ved ikke noget om os som Arne Mejlhede gør. Jeg har stor tiltro til Arne Mejlhede og vil aldrig på noget tidspunkt tvivle på hans arbejde som psykiater. Jeg vil varmt, og uden bekymringer, anbefale andre med psysiske sygdomme at gå til behandling hos Arne Mejlhede.
5 år siden
Ærlig og redelig psykiater.
Jeg har flere gange været henvist til Arne Mejlhede, altid med godt resultat og jeg har svært ved at genkende denne person i de historier, der nu forpester dagspressen. Janteloven viser sig tydeligt her, hvad så med de dårlige psykiatere som ham den selvglade psykiater fra Randers, der kaster med mudder efter en konkurrent, er han en frelsende engel? Han virker ulækker og kvalm i sin måde at nedgøre andre på, jeg vil for enhver pris undgå at blive henvist til Randers psykiateren, hvis Arne opgiver sin kamp for os, hvilket jeg ikke håber. M.Andersen, Nr.Sundby
5 år siden
Simone
Jeg er i øjeblikket i gang med at kigge på psykiater Arne Mejlhede. Jeg kan se, at flere herinde har haft negative oplevelser med ham. Jer vil jeg meget gerne snakke med. Bare til baggrund selvfølgelig.
Send mig meget gerne en mail på

Venligst,

Simone, Journalist

- Simone, hvad med at snakke med dem der har haft positive oplevelser med Arne? Eller ville det være en skam hvis medierne rent faktisk skulle udgive noget der var sandt? Du er et fucking sørgeligt menneske, der i stedet for at bringe fakta på bordet bare tager et lille udklip af historien og bruger det der skaber flest læsere/seere. Brækker mig over sådan noget pis.
5 år siden
Simone
Jeg er i øjeblikket i gang med at kigge på psykiater Arne Mejlhede. Jeg kan se, at flere herinde har haft negative oplevelser med ham. Jer vil jeg meget gerne snakke med. Bare til baggrund selvfølgelig.
Send mig meget gerne en mail på

Venligst,

Simone, Journalist

- Simone, hvad med at snakke med nogle af dem som har haft positive oplevelser med Arne? Eller ville det være en skam hvis medierne rent faktisk skulle komme med sandheden for en gangs skyld?
5 år siden
Stor anerkendelse
Jeg og min familie har gennem 12 år haft kontakt med Arne Mejlhede. Vi har altid mødt en kompetent behandling og stor empati i svære situationer. Her har været brugt medicin i moderat mængde og altid i dialog med Mejlhede. Samtalegruppe har været guld værd og hans omsorg for de pårørende også børnene, var med til at få dagligdagen til at hænge sammen.
Herfra stor anerkendelse for det store arbejde han udfører.
Mette V.
5 år siden
Kompetent
Arne Mejlhede er meget lyttende og har været virkelig god for mig. De øvrige læger jeg har snakket med var ikke dygtige.
Jeg synes det er dårligt at nogle der er psykisk syge, siger det er for dårligt at Arne Mejlhede danner sin egen mening og følger den. Hvad skal han ellers gøre? Skal han give sine patienter ret, så de kan give ham godt omdømme? Nej, har er dygtig og han ved hvad der skal til.
5 år siden
virkede for mig hvor andre fejlede
Jeg havde første gang kontakt til psykolog for omkring 20 år siden via folkeskolen, han gav min manglende formulering af problemet, at det var teenage år og hormoner..... for 13,5 år siden (uge 7 2000) tog jeg en overdosis hovedpine piller, dels fordi jeg ville væk og dels som et råb om hjælp) der blev jeg i gen sat i forbindelse med en uvirksom og tilsyneladende for mig uengageret psykolog/terapeut på randers sygehus, hvilket endte med et brat brud da hun flere gange anklagende gav mig skylden og for mig virkede det som om at jeg bare skulle tage mig sammen og at dette var under hendes niveau, men udskrev gerne produktet cipramil mod depression. et årstid efter gik det endnu engang galt for mig og under et psykolog besøg på selveste risskov, der faldt verden endnu engang væk under mig og jeg forlod klinikken i stærkt nedtrykt tilstand, hvorefter jeg løb ud imellem kørende biler og endte med at forlade det hele, hvorefter politiet kom tilstede, og efter lidt tumult var jeg lagt i håndjern og ført tilbage til klinikken/risskov, hvor jeg var inde hos hvad jeg husker som den ansvarlige (leder/psykolog) som kort fortalt sagde, hvis jeg ikke gjorde som de sagde og opførte mig ordentlig, så havde de midler til at lægge mig i en form for tilstand så jeg ikke ville kunne gå/tale og jeg ville blive fastspændt... (virkelig flot samtale fra en ledende pskylog eller måske ikke?) to dage efter kom jeg hjem der var ingen grund til at holde mig der, afsluttede min daværende læreplads før tid, forstastte med at tage cipramil og kæmpede mig igennem den uddannelse jeg har i dag og stadig bruger. jeg fik derefter arbejde andet steds, men jeg selv om min chef fungerede ikke sammen så jeg faldt stærkt tilbage i en svær depression, og tog til den lokale læge hvor jeg for første gang i næsten 12 år oplevede at der var en der tog det alvorligt jeg sagde og jeg blev henvist til psykiater i hobro som så var Arne Mejlhede, hvor jeg fra start af fik beskrevet hvordan han så jeg havde, vel at mærke før jeg selv havde sagt ret meget selv, jeg fik produktet Zyprexa, blev informeret tilfredstillende i positive og negative effekter af produkter, og har været fuldt ud tilfreds med behandlingen hos ham, den sorte humor, den direkte tale og at der ikke blev lagt fingre imellem. og i dag er jeg fuldt ud funktions dygtig i stort set alle de ting jeg deltager i og har ingen problemer/eftervirkninger af zyprexa, dette var min egen lille historie og jeg fremstår så uforstående over for andres anklager af denne mand og ham der i min optik er skyld I at jeg sidder her i dag og kan skrive dette. Så han virkede hvor så mange andre (i særdeles anerkendte steder/afdelinger fejlede)

Hilsen JM
5 år siden
Danmarks bedste
Jeg har altid været fuldt ud tilfreds med behandlingen.
Alle dem der kalder ham vanvittig ja selv pervers mener jeg er gået totalt forkert i byen. Jeg har altid fået den rigtige medikamentelle behandling hos Arne, og har aldrig oplevet at der er blevet skrevet recept på uvedkommende medicin. Sort humor også når tilstanden er slem er for mig ubeskrivelig vigtig. Arne Mejlhede har derfor min uforbeholdne støtte of forståelse.
6 år siden
En farlig mand
Jeg blev henvist til Arne Mejlhede, og som flere andre herinde siger, oplevede jeg også at blive stemplet i løbet af 20-30 min. Jeg kom med en depression, som jeg skulle havehjælp til og endte - inden jeg gik ud af døren - med at være psykotisk og lide af paranoia. Jeg fik at vide, at jeg dags dato skulle stoppe med mit antidepressiva og i stedet tage det medicin han udskrev. Derudover skulle jeg møde i gruppeterapi efterfølgende uge. Jeg gjorde, som der blev sagt, med det resultat at jeg blev helt rundt på gulvet, rystede og græd, fik hjertebanken og kunne ikke sove.
Tog til gruppeterapi og var fuldstændig paf over hvordan det foregik. Vi sad omkring 10 voksne kvinder og så Arne Mejlhede i et lokale. Han starter så ud med at spørge en om hvordan hun havde det. Hun begynder at svare, at hun havde det dårligt og han afbryder hende og siger, at hun bare skal tage alt det medicin, han har sagt, at hun skal tage i stedet for at brokke sig. Derefter snakker han om, hvordan han opfordrer unge mennesker, der henvender sig eller bliver henvist til ham, at søge på nettet og se om der er noget medicin, som de kunne tænke sig at prøve mod deres sygdom. Jeg har fuldstændig paf, men lyttede videre til den enetale af selvforherligelse han fik til at vare resten af timen.
Efter flere "gruppeterapitimer" på denne måde, tillod jeg mig at stille spørgsmål ved nogle af de ting, han sad og lukkede ud - bla. om folk der troede på Gud,var sindsyge og led af religionsvanvid. Jeg fik så den besked, at jeg kunne stille mig op i køen af psykopater, der troede på fantasifostre og andre ting der ikke fandtes - i stedet for at lytte til normale menneskers fornuftige udmeldelser. Her var man så ikke i tvivl om, at det eneste normal og fornuftige menneske, der fandtes, hed Arne Mejlhede.
Fordi jeg havde det så dårligt af den medicin, jeg havde fået udskrevet, valgte jeg at opsøge egen læge og forklare ham, hvad der foregik. Han blev dybt chokeret og fik mig trappet ud af den medicin og fik mig igang med min gamle medicin igen. Han var af den mening, at jeg kunne have fået varige psykiske men af den medicin, hvis jeg var fortsat.
Som flere andre herinde har påpeget, kender både andre læger og kommunen til Arne Mejlhedes tvivlsomme arbejdsmetoder. Det til trods bliver de ved med at henvise folk til ham. Jeg fik påbudt - af kommunen - at gå ved ham i et forløb med at få langtidssygemeldte ud på arbejdsmarkedet igen, men det havde da den fuldstændigt modsatte virkning.
Jeg håber virkelig, at Kommunen og andre læger, der kender til hans metoder, tager sig sammen og får ham stoppet, inden han får flere sørgelige skæbner på sin samvittighed.
6 år siden
Erfaringer med Arne M
Jeg er i øjeblikket i gang med at kigge på psykiater Arne Mejlhede. Jeg kan se, at flere herinde har haft negative oplevelser med ham. Jer vil jeg meget gerne snakke med. Bare til baggrund selvfølgelig.
Send mig meget gerne en mail på sa@eb.dk

Venligst,

Simone, Journalist
6 år siden
Yderst kompetent
I mit sygdomsforløb har jeg mødt mange psykologer og psykiatere.
Arne Mejlhede hæver sig over gennemsnittet med stor faglig dygtighed og en menneskelig forståelse, der i den grad gjorde en forskel for mig.
Jeg kan give Arne Mejlhede mine allerbedste anbefalinger.

OBS:
De fleste der møder en psykiater, er psykisk syge, og har ofte en forvrænget opfattelse af virkeligheden. Husk det når anmeldere skriver at det er psykiateren der er psykisk syg...
6 år siden
Ytringsfrihed?
Jeg synes, at ytringsfrihed er godt, men jeg mener, at det er noget svineri, at man kan tillade sig at skrive sådanne anklager om andre personer i et offentligt tilgængeligt medie uden konsekvenser. Min søn er pt. i behandling hos Arne Mejlhede og med enorm stor succes. Han har via Arnes tilgang, humor og kæmpe store erfaring fået en forståelse for og en accept at sin sygdom, der gør, at han nu er i stand til at arbejde sig ud af den. Arne bruger mange mange timer hver dag på sine patienter og jeg oplever, at han ønsker at gøre en forskel for disse syge mennesker for, at de kan få mulighed for at komme til at leve et fornuftigt liv. Jeg er Arne dybt taknemmelig for, at han fortsat ønsker at udøve sit erhverv på trods af den kritik, som han må finde sig i fra syge mennesker, som ikke vil erkende, at de er syge.
6 år siden
Pervers svin af en behandler
Arne Mejlhede er det meste perverse svin der til dato har haft sin egen klinik på denne jord. Det kan kun på det kraftigstigste frarådes at komme i hans klinik. Gennem årene har han været skyld i flere dødsfald pga af hans total syge behandlinger. Jeg har personlig haft 2 venner som har været under hr Mejlhedes sex misbrug. Hvor den ene døde. Den anden har lidt meget alvorlige personlige tab ved at have været i "behandling" hos Hr Arne Mejlhede, da han dopede hende med livsfarlig medicin, for derefter at total misbruge hende sexuelt i sit eget hjem. Manden er kold og kynisk og når han har misbrugt en kvinde og hun enten er død eller på anden måde ikke kan bruges mere finder han bare et nyt offer. Kvinderne ligger jo ned når de kommer i hans klinik så de er nemme offer for hans perverse sexmisbrug. Han er aldrig blevet meldt til politiet, da kvinderne som har været udsat for så grove sex overgreb, ikke tør stå frem i en retsal for at vidne mod svinet. Jeg håber en dag han meldes og dem som har været udsat for Arne Mejlhedes sexovergreb står frem og nakker svinet.
Rigtig mange borgere i Hobro ved alt dette om Arne Mejlhede men ingen kan røre ham. Her er både tale om læger og en præst mfl. samt lokale borgere der er bekendt med svinets måde at ydnytte kvinder på.
Min egen ex kærste blev groft medicineret og sexmisbrugt af hr mejlhede. Så fortæl dette til alle du kender for at stoppe svinet.
8 år siden
Jeg kan kun tilslutte…
Jeg kan kun tilslutte mig andre utilfredse tidligere patienter af Arne Mejlhede. Allerede halvvejs inde i første terapisession (højest 30 minutter) diagnosticerede Arne Mejlhede mig og sagde, at jeg i løbet af bare én uge kunne trappe helt ud af mine antideppresiva samt ordinerede to forskellige psykofarmica, som jeg efterfølgende fik det så skidt af, at jeg måtte ud af det igen. Jeg - og mine forældre, som heldigvis deltog i en tredie samtale - kunne slet ikke genkende det billede af mig eller den diagnose, som Arne Mejlhede gav mig. Han var meget afvisende overfor faktisk at lytte til mig, og jeg følte i høj grad, at han bare havde besluttet sig for, hvad jeg fejlede. Da jeg ville ud af meedicinen, han havde givet mig og samtidig opsøge en vurdering af en anden speciallæge, var han decideret usaglig da jeg talte i telefon med ham og bad ham om at sende min patientjournal videre. Det ville han ikke hjælpe med, og han nærmest smækkede røret på. Det betød også at jeg røg helt bagerst i ventekøen til en anden psykiaters vurdering, og jeg måtte vente 8 måneder på, at det blev min tur igen andetsteds. Sideløbende kæmpede jeg med en meget slem depression, som ifølge min læge samt min senere nye psykiater, blandt andet var et resultat af den voldsomme udtrapning af antidepressiva gennem mange år samt den negative effekt, som den absolut forkerte medicin (som Arne Mejlhede ordinerede til mig; Zyprexa) havde forvoldt. Da jeg endelig kom til en ny psykiater, kunne han langt fra genkende Arne Mejlhedes diagnosticering af mig, og var i det hele taget meget forundret over det forløb, jeg havde været igennem. Med antideprissiva og samtaler med den særdeles kompetente nye psykiater har jeg i dag, halvandet år efter mødet med Arne Mejlhede, fået det en hel del bedre igen. Jeg er meget trist over, at jeg skulle løbe ind i Arne Mejlhede, og jeg tænker ofte på, at folk bør advares i forhold til at konsultere ham.
8 år siden
Har gået der selv og…
Har gået der selv og fik Concarta efter 30 min, han kendte mig ikke læs min historie her http://dindebat.dk/sundhed/711960-speciallaege-i-psykiatri-arne-mejlhede-hobro.html og er enig med alle der har gidet Arne 1 stjerne.
8 år siden
Har både gået hos…
Har både gået hos Arne Mejlhede selv, men har også snakket med flere andre der har været der. Han virker umiddelbart meget fornuftig og lytter meget til én. Men efter noget tid finder man ud af at han slet ikke lytter efter, men allerede har dannet sit eget billede af éns situation og udelukkende handler på dette. Tror ikke han kan behandle nogen uden at medicinen er omdrejningspunktet og han synes også at finde psykiske lidelser, som andre speciallæger aldrig har kunnet se. Når man prøvet at snakke med ham om det, så bliver man blot fejet til side og alle éns argumenter afvist.
8 år siden
Jeg har igennem en længere…
Jeg har igennem en længere periode gået til samtaleterapi hos Speciallæge Arne Mejlhede.
Jeg er ovenud tilfreds med behandlingen. Jeg oplevede stor forståelse for min svære situation, samt kompetent behandling. I en kortere periode blev jeg ordineret medicin, som hjalp mig ud af en svær depression. Arne og Jeg fortsatte med samtalerne både før, under og efter den medicinske behandling. Stor tilfredshed med den samlede behandling fra en idag rask mand.
8 år siden
Har selv erfaringer…
Har selv erfaringer med Arne Mejlhede i forbindelse med konstatering af PTSD. Han skonklusion stemte på ingen måder overens med hverken min egen opfattelse eller andre speciallægers opfattelse. Har efterfølgende fået adskillige mails fra andre der føler at mødet med Arne Mejlhede og hans forhastede konklusioner og totale fokuseren på medicin har været med til at ødelægge deres liv.
8 år siden
Jeg har gået ved arne…
Jeg har gået ved arne i lang tid og går der stadig har fået medicin og samtale terapi det har hjulpet mig mere end jeg har turdet håbe på har fået stor indsigt i om mig selv og lært en masse om psykiatri det er jeg meget glad og taknemmelig for.hilsen henrik harring.
9 år siden
A.m er overhovedet ikke…
A.m er overhovedet ikke værdig som læge i psyk !! pas på ham ! den mand er farlig !! var henvist til ham ifø egen læge fordi jeg har selvmordstanker .. og resultatet blev efter 1 1/2 behandling at der ikke var noget at gøre ved det atdet piller i rå mængder ,,, det kan jeg jo bare få ved egen læge hvis det var det jeg ville ,,,så han gav bare op og vendte mig ryggen mens han forlod rummet. med et tak for i dag !!! og mig med et stort tomrum ... uforskammet amatør
9 år siden
Indholdsløs behandling…
Indholdsløs behandling hovedsagligt bestående af stærk antipsykotisk medicin, også til klienter der aldrig burde starte med at tage medicin.
9 år siden
Arne Mejlhede virker…
Arne Mejlhede virker ved første møde forstående og kompetent, men han er alt for glad for brugen af medicin og for lidt i brugen af samtaleterapi. Jeg gik ved Arne Mejlhede i nogle måneder og fik stort set ingen samtaleterapi, til gengæld fik jeg medicin som senere har vist sig jeg slet ikke burde have fået til det der er mit problem. Jeg fik desuden at vide, at medicinen var et vidundermiddel der ikke var vanedannende. Jeg har nu fundet ud af, at medicinen Zyprexa er enormt farligt og særdeles vanedannende. Desuden blev jeg slet ikke gjort bekendt med de tilfælde, hvor man ikke bør bruge medicinen, Arne Mejlhede forhørte sig slet ikke om jeg led af sygdomme der gjorde jeg ikke burde bruge Zyprexa, men gav mig det bare ukritisk, dette er jeg lidt bitter over i dag hvor jeg slås med volsomme abstinenser for at holde op med medicinen, fordi jeg lider af flere ting der gør, at jeg aldrig burde have haft den pågældende medicin. Man kan sige, at det burde jeg måske selv have kontrolleret, men jeg syntes, at da det er Arne Mejlhede der er den professionelle, så burde han have forhørt sig om jeg havde nogle sygdomme eller der var anden grund til han ikke burde give mig Zyprexa. Så hvis du konsulterer Arne Mejlhede, så HUSK kontroller selv meget nøje den medicin han udskriver og om det virkelig er nødvendigt du tager den.
9 år siden
Igennem længere tids…
Igennem længere tids behandling hos Arne Mejlhede har jeg lært meget om psykiatri og sygdomsforståelse. AM er desuden meget patientvenlig, og engageret i sit job. Han formår som psykiater at give en håb, når det ser aller sortest ud.
Bedøm virksomhed

Så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

Hvis du har fundet en fejl i vores data.