3 bedømmelser

GALERIE EGELUND A/S

Bedøm virksomhed

Så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

På denne side finder du informationer om virksomheden GALERIE EGELUND A/S. Firmaet tilhører kategorien Underholdning og kultur og ligger på adressen Bredgade 75, 1260 København K. Ovenfor kan du finde bedømmelser af GALERIE EGELUND A/S, som ialt har fået 4 bedømmelser.

Du kan også se en liste over andre virksomheder og deres bedømmelser i kategorien Underholdning og kultur i København K og selv give din vurdering og anmeldelse af GALERIE EGELUND A/S, så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

11 måneder siden
Vi kigger tit forbi galleriet..
Det er altid spændende at kigge forbi Christoffer Egelund, hvis man vil vide mere om hvad der sker på kunstscenen. De har altid mange fine ting.
8 år siden
Det er nogle sjove,…
Det er nogle sjove, skæve og anderledes udstillinger galleriet laver. Til ferniseringerne er der altid gang i den med masser mennesker og kunstnertyper.
8 år siden
Rigtig fint og seriøst…
Rigtig fint og seriøst galleri med masser af gode udstillinger og kunstnere. Christoffer Egelund som er ejeren er god til at formidle og fortælle om kunsten på en meget levende måde. Hvis du er ude efter et maleri kan det bestemt betale sig at kigge forbi galleriet.
10 år siden
her er det ung kunst…
her er det ung kunst der gælder. Ikke altid de bedste udstillinger i byen men fine ting. Specielt Christina Hamre og Marianne Lipschitz
Bedøm virksomhed

Så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

Hvis du har fundet en fejl i vores data.