2 bedømmelser

AUTOBUTLER ApS

Bedøm virksomhed

Så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

På denne side finder du informationer om virksomheden AUTOBUTLER ApS. Firmaet tilhører kategorien Prof rådgivning og service og ligger på adressen Rentemestervej 2Njalsgade 21E, 2., 2400 København NV. Ovenfor kan du finde bedømmelser af AUTOBUTLER ApS, som ialt har fået 2 bedømmelser.

Du kan også se en liste over andre virksomheder og deres bedømmelser i kategorien Prof rådgivning og service i København NV og selv give din vurdering og anmeldelse af AUTOBUTLER ApS, så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

11 måneder siden
Fantastisk. Fik tre tilbud og sparede næsten 40%
Deres gratis service virkede fantastisk. Værkstederne tager alt for mange penge, hvis der ikke er konkurrence, men på autobutler.dk er der en åben konkurrence, og det er tydeligt at det påvirker priserne. Det er også en glæde for mig, at der er ekstra kvalitetskontroller med tre års garanti og at tilbud er på skrift - så slipper jeg for at diskutere med mekanikerne.
5 år siden
Ingen kvalitet kontrol med de værksteder, de anbefaler
Har brugt Autobutler til at indhente priser på service til min bil.
Nemt at bruge, fik hurtigt tilbud, valgte det værksted der var tættest på og en ok pris - og fik næsten ødelagt motoren på en 2-årig gammel bil.
Det kostede os en reparation og et nyt serviceeftersyn hos et andet værksted, uden at få pengene fra første refunderet..
Autobutler er bedøvende ligeglade med vores klage over firmaet, og gør ingenting, og samarbejder og anbefaler derved stadig firmaet...
Bedøm virksomhed

Så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

Hvis du har fundet en fejl i vores data.