6 bedømmelser

Donovan Comics v/L Rasmussen

Bedøm virksomhed

Så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

Donovan Comics er et lille dansk tegneserieforlag, som startede i 2004. Forlaget er et enmandsforlag, som blev startet i ren frustration over den manglende afslutning af trilogien Marshal Blueberry på dansk. Senere blev det forlagets mål at udgive flest mulige af de serier, som aldrig var blevet afsluttet på dansk. Det omfatter bl.a. serier som Ridder Goodwill, XIII, Blueberrys unge år, Largo Winch, Max Jordan, Bruce J. Hawker og flere nye serier som f.eks. Det tredje testamente, Atalante og Ria.

6 år siden
Flot!
Hvad hvis du føler din interesse er blevet en mere og mere sjælden foreteelse i Danmark? Så tager du da ansvar og gør dig til udbringer af produktet. Godt gået Donovan. Fedt, at vi nu kan få nogle tegneserier vakt til live igen!
Mvh. John
8 år siden
Fedt koncept
Forlaget har specialiseret sig i at udgive de tegneserier, som andre forlag har afbrudt udgivelsen af. Det er dejligt, vi i Danmark med Donovan Comics får muligheden for at læse serierne på dansk og ikke behøver købe dem på tysk, engelsk eller fransk. Og kvaliteten af albumsene er fuldt på højde med andre forlags.
8 år siden
Kvaliteten af deres…
Kvaliteten af deres varer, og prislejet, er fint afstemt. Glæder mig hele tiden, til at købe deres varer.
9 år siden
Har kun positive oplevelser…
Har kun positive oplevelser med Donovan Comics. Hurtig levering og kvalitetsudgivelser. Et foretagende som brænder for det de laver.
9 år siden
Donovan Comics er et…
Donovan Comics er et lille forlag, som udgiver kvalitetstegneserier - serier, som de store forlag ellers har opgivet.
Et prisværdigt foretagende.
9 år siden
Mindre erhvervsdrivende…
Mindre erhvervsdrivende som forsøger at holde liv i ellers udgåede tegneserier. Et prisværdigt initiativ. Virker ærlig og redelig samt leverer varen.
Bedøm virksomhed

Så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

På denne side finder du informationer om virksomheden Donovan Comics v/L Rasmussen. Firmaet tilhører kategorien Prof rådgivning og service og ligger på adressen Kløvevej 5, 8544 Mørke. Ovenfor kan du finde bedømmelser af Donovan Comics v/L Rasmussen, som ialt har fået 6 bedømmelser.

Du kan også se en liste over andre virksomheder og deres bedømmelser i kategorien Prof rådgivning og service i Mørke og selv give din vurdering og anmeldelse af Donovan Comics v/L Rasmussen, så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.