2 bedømmelser

Dolce Hair Delux v/Diana Kajabi

Bedøm virksomhed

Så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

På denne side finder du informationer om virksomheden Dolce Hair Delux v/Diana Kajabi. Firmaet tilhører kategorien Skønhedspleje og ligger på adressen Riddergade 4A, 4700 Næstved. Ovenfor kan du finde bedømmelser af Dolce Hair Delux v/Diana Kajabi, som ialt har fået 3 bedømmelser.

Du kan også se en liste over andre virksomheder og deres bedømmelser i kategorien Skønhedspleje i Næstved og selv give din vurdering og anmeldelse af Dolce Hair Delux v/Diana Kajabi, så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

ca. et år siden
Utrolig dårlig service
Utrolig dårlig service. Hun river i ens hår - jeg gik derfra med hovedpine, pga. det. Spørger ikke særlig meget ind til hvordan håret skal være. Informerer ikke om priser. Hun propper dyre produkter i håret, uden at oplyse om pris eller spørge om man vil have det i, men opkræver penge for det ved afregning. Og der står intet om nogen som helst tillæg for noget, nogen steder. Der står på hendes side, hvad priserne er, og jeg måtte betale over 4 gange så meget, som den pris der stod på hendes hjemmeside. Jeg er virkelig forarget og undrer mig over, om hun overhovedet har en uddannelse.
ca. et år siden
Aldrig igen!
Jeg var derinde i går, hvor jeg skulle klippes og have farvet bryn og vipper. Da jeg skulle klippes fortæller jeg at jeg overvejer pandehår, og det synes hun også, og begyndte straks bare at klippe det, uden lige at spørge hvordan jeg ville have det, jeg ville gerne have lige pandehår, som gik ned til øjenbrynene ca. men jeg endte ud med skævt/buet pandehår som sidder halvt oppe af min pande. Hun tog sig ikke god tid til at klippe selve mit hår, og spurgte her heller ikke hvordan det skulle være, så hun klippede bare lige hurtigt i det i spidserne.
Da jeg så skulle have farvet bryn og vipper, der spørger hun igen heller ikke om hvilken farve jeg ønsker, men tager bare en nærmest sort farve og propper i mine bryn, og det skal lige siges at jeg er helt blond. Da hun skulle putte farve på mine vipper, der fik jeg farve i øjet, og kunne vitterligt intet se i et stykke tid. Jeg undrer mig over om hun har en uddannelse overhovedet? Og hvis hun har, må det være noget fup, for det er virkelig en dårlig oplevelse, og dårlig service - hun havde god tid - snakkede bare med sin kollega om ting i butikken og tog sig ikke tid til kunderne. Kommer ikke der igen.
6 år siden
Super frisør
Her kommer jeg fremover. Helt perfekt.
Bedøm virksomhed

Så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

Hvis du har fundet en fejl i vores data.