12 bedømmelser

City-Fotografen v/Peter Merling

Bedøm virksomhed

Så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

På denne side finder du informationer om virksomheden City-Fotografen v/Peter Merling. Firmaet tilhører kategorien Eventplanlægning og ligger på adressen Vandværksvej 12, 4800 Nykøbing F. Ovenfor kan du finde bedømmelser af City-Fotografen v/Peter Merling, som ialt har fået 12 bedømmelser.

Du kan også se en liste over andre virksomheder og deres bedømmelser i kategorien Eventplanlægning i Nykøbing Falster og selv give din vurdering og anmeldelse af City-Fotografen v/Peter Merling, så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

5 år siden
Super god oplevelse
Vi brugte City-fotografen til vores bryllup i efteråret 2012. Det var en super god oplevelse. Peter er super professionel og en fin fyr. Vi fik en masse gode billeder som vi kan se tilbage på. Næste gang må det være ungerne der skal til fotograf. :)
M.v.h. Gert og Sus
5 år siden
God til børn
Vi har fået taget billeder af vores drenge hos City-Fotografen v. Peter Merling, og har været virkelig tilfredse. Han er bare super god til at få børnene til at hygge sig, mens han tager billederne og de blev bare super gode. Kan varmt anbefales.
5 år siden
God til børn
Vi har fået taget billeder af vores drenge hos City-Fotografen v. Peter Merling, og har været virkelig tilfredse. Han er bare super god til at få børnene til at hygge sig, mens han tager billederne og de blev bare super gode. Kan varmt anbefales.
7 år siden
God kvalitet til lav pris
Vi bestilte Peter til fotografering af vores bryllup under seancen og til fotosession efter.
Han fik taget en masse stemningsbilleder både af os og gæsterne under vielsen og var god til at fange de små øjeblikke.
Efter vielsen fik vi taget billeder kun af os i forskellige situationer. Peter havde forskellige forslag og fik vores forslag inkorporeret også.
Hele fotograferingen blev leveret med humor, smil på læben og professionalisme
Ca 14 efter brylluppet fik vi en cd med alle billederne, så vi kunne udvælge de billeder vi ville have i albummet.
Bearbejdning og modtagelse af billederne tog lidt tid, men processen blev dog også forsinket fra vores side.
Alt i alt en god og professionel oplevelse dog med lidt lang ventetid.
Venlig hilsen
Tine & Niels
7 år siden
Stor succes med City-fotografen
Peter fra City-fotografen tog nogle fanastiske billeder til vores bryllup. Hele vejen igennem var samarbejdet meget proffessionelt, Peter har rigtig godt styr på det og kommer med super gode ideer uden at det bliver akavet og unaturligt. Super flotte billeder og et rigtig lækkert album.
Peter har også taget billeder af vores datter på dengang 9 mdr - det blev også nogle rigtig gode billeder - så vi skal snart have taget nogle nye.
De bedste anbefalinger til City-fotografen...
7 år siden
Den helt rigtige til at forevige vores dag
Vi kan varmt anbefale City-Fotografen til alle der skal bruge en fotograf. Vi har fået de mest fantastiske billeder fra vores bryllup, både fra kirken og bagefter.
Peter er utrolig sød, venlig og meget professionel.
Hvis vi en dag skal bruge en fotograf igen vil valget helt sikkert falde på City-Fotografen igen.
Martin og Mia Kokfelt Funder Christiansen
7 år siden
Fantastiske billeder
Da vi skulle vælge fotograf til vores bryllup søgte vi på nettet for at finde en god fotograf til en rimelig pris. Vores valg faldt på City-Fotografen og det har vi ikke et øjeblik fortrudt. Vi fik en meget professionel og diskret fotografering i kirken og en super hyggelig oplevelse med fotograferingen efter brylluppet, der er endt ud i nogle virkelig flotte billeder.
Vi kan varmt anbefale City-Fotografen til andre og vil helt klart bruge ham igen ved lejlighed. Kig evt. ind på hjemmesiden for at se nogle af de flotte resultater
7 år siden
Meget profesionel
Cityfotografen leverer et fantastisk produkt til en fabelagtigi pris. Vi havde hyret Cityfotografen til min venindes polterabend, hvor vi fik meget mere end vi havde forventet. Hun fik taget de mest fantastiske og meget profesiionelle billeder jeg har set, og vi fik taget nogle uforglemmelige fællesbilleder som er et minde for livet for hende og alle os andre.

Vi havde en sjov oplevelse sammen, samtidig med at vi fik nogle fantastiske billeder ud af det, som vi gav bruden i gave til brylluppet.

Jeg vil helt sikkert bruge Cityfotografen igen, og jeg vil til hver en tid anbefale andre at bruge Cityfotografen.

Christina Lindegaard
7 år siden
Cityfotografen er super…
Cityfotografen er super dygtig, professionel, iderig, fleksibel og venlig. Vi fik taget nogle helt igennem fantastiske billeder af vores søn.Peter havde masser af ideer til opstillinger og gav samtidig plads til vores egne ideer og ønsker. Trods vores søns unge alder - 5 mdr - er vi sikkert på at han havde en dejlig oplevelse, og vi vil uden tvivl benytte Cityfotografen igen.
Vi kan kun anbefale Cityfotografen til alle der ønsker at få taget nogle skønne billeder !!
7 år siden
Super gode billeder,…
Super gode billeder, godt samarbejde, god kontakt, god pris
Vi er helt igennem MEGET tilfredse med det flotte arbejde cityfotografen.dk leverede for os!
Vi giver den bedste anbefaling, og vil igen kontakte cityfotografen ved senere lejligheder ;-)

Heidi og Troels Jensen
8 år siden
Cityfotografen var for…
Cityfotografen var for os det perfekte valg på vores bryllupsdag. Vi fik en rigtig god oplevelse, med en virkelig sød og meget proffesionel fotograf. Det resulterede i nogle super flotte billede, som vi ikke kunne have ønsket os anderledes. Det blev alt hvad vi havde ønsket os og mere til. Vi vil til hver en tid anbefale Cityfotografen.
Maiken og Morten Christensen
8 år siden
City fotografen leverede…
City fotografen leverede et fantastisk resultat, billederne var fantastiske.
Fotografen super profossinel, meget tilstedeværende og glad,uden at være påtrængende.
vi ville med sikkerhed vælge cityfotografen igen uden at tøve.
Anja-Margrethe og Rune Alsing Jensen
Bedøm virksomhed

Så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

Hvis du har fundet en fejl i vores data.