1 bedømmelse

Psykolog Partner v/Lene Nielsen

Bedøm virksomhed

Så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

    • Kongensgade 38, 1. th.
    • 5000 Odense C
    • CVR: 29462321
    • P-ID: 1012214657
  • 70260040

På denne side finder du informationer om virksomheden Psykolog Partner v/Lene Nielsen. Firmaet tilhører kategorien Sundhed og ligger på adressen Kongensgade 38, 1. th., 5000 Odense C. Ovenfor kan du finde bedømmelser af Psykolog Partner v/Lene Nielsen, som ialt har fået 1 bedømmelse.

Du kan også se en liste over andre virksomheder og deres bedømmelser i kategorien Sundhed i Odense C og selv give din vurdering og anmeldelse af Psykolog Partner v/Lene Nielsen, så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

17 dage siden
Kristent konservate værdier står i vejen for behandling
Lene Nielsen er alt hvad man forventer af en psykolog i en dårlig amerikanske thriller. Hun har meget dogmatiske kristne værdier, som hun benytter til at angribe fraskilte, homoseksuelle og andre, hvor de får at vide de er "unormale", "forkerte" og ikke bør have hverken familie og - i særlig grad - ingen børn.

Hendes religiøst baserede værdier kommer i den grad til at stå i vejen for en faglighed, en saglighed og seriøsitet i behandlingen, så jeg kan kun anbefale at finde en moderne og autoriseret psykolog. På hendes hjemmeside står hun er autoriseret, men Psykologinævnet har aldrig hørt om hende, hvilket jeg nu fortryder jeg ikke undersøgte før mine konsultationer.

Jeg har indgivet klage til Etiknævnet og er i gang med at undersøge mulighederne for at få mine udgifter refunderet.
Bedøm virksomhed

Så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

Hvis du har fundet en fejl i vores data.