3 bedømmelser

Annelise Dahl

Bedøm virksomhed

Så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

På denne side finder du informationer om virksomheden Annelise Dahl. Firmaet tilhører kategorien Sundhed og ligger på adressen Hovedgaden 29, 4340 Tølløse. Ovenfor kan du finde bedømmelser af Annelise Dahl, som ialt har fået 6 bedømmelser.

Du kan også se en liste over andre virksomheder og deres bedømmelser i kategorien Sundhed i Tølløse og selv give din vurdering og anmeldelse af Annelise Dahl, så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

2 år siden
Kursus i Subliminal Terapi
Jeg kan varmt anbefale Annelises kursus. Jeg blev modtaget med et stort smil og
Annelise er en god underviser, der er god til at give plads til de refleksioner, der opstår undervejs fra os elever.
Når vi øvede, var Annelise hele tiden til stede med input, vejledning og hjælp så jeg ikke følte, at jeg måtte sidde og klare skærene selv.
Jeg anbefaler gerne kurset til andre hypnoterapeuter/behandlere.
4 år siden
ikke i tvivl ....
jeg kan kun give Annelise Dahl mine varmeste anbefalinger....jeg blev modtaget "med åbne arme" (i overført betydning) af Annelise i de lyse og venlige lokaler....jeg har nok haft en vis skepsis omkring hypnose, men Annelise har gjort min skepsis til skamme....Annelise var yderst professionel og kompetent.... i fremtiden er jeg ikke i tvivl, hvis jeg skulle få problemer
4 år siden
Behandling af complex PTSD
Annelise var lige fra starten meget tilstedeværende og god til at forstå hvad det var jeg oplevede uden at sætte spørgsmålstegn ved det.

Hun giver sig god tid til at snakke om problemerne før man går i gang med hypnosen men det var for længe i min optik da det blev mindre målrettet synes jeg og når man har complex ptsd har man brug for noget målrettet, men i andre tilfælde kan det være en fordel.

Jeg føler også at Annelise til tider havde svært ved at lytte på mig og give mig lov til at have mine egne holdninger.

Traumebehandlingen forløb godt men jeg følte ikke at der blev taget hånd om de vigtigste dele af mine symptomer men derimod arbejdet med mere overfladiske områder og her følte jeg også at jeg ikke blev lyttet på i forhold til de ønsker jeg havde til de emner der blev behandlet.

På trods at dette var det nogle gode sessioner på andre områder, så jeg vil klart anbefale Annelise til folk der lider af PTSD med et enkelt traume fx folk der har været i et biluheld. Her vil Annelise kunne hjælpe. Derimod vil jeg tvivle mere på om folk med complex-PTSD eller DESNOS vil kunne få den nødvendige hjælp men dette er blot min erfaring og det er meget individuelt om hvorvidt det virker for den ene eller den anden. Så hvis du har complex PTSD og vælger Annelise vil jeg anbefale at du målrettet fortæller hvad du vil arbejde med.
5 år siden
Børnebehandling
Min 7 årige søn har været i behandling hos Annelise 1 gang for børnetics. Der var rigtig god tillid og min søn var tryg hele vejen gennem behandlingen. Det har virket efter planen, han er nu næsten uden symptomer 100 dage efter behandlingen (hvilket var målet), jeg vil klart anbefale Annelise til behandling af børn :)
5 år siden
Virkelig godt
Kompetent og seriøs behandling af mine problemer - og det virker!
5 år siden
Perfekt
Jeg var rigtig glad for at komme hos Annelise. Hun er meget fleksibel og går ikke så højt op i tid. Jeg fik en rigtig god behandling der virkede. Kan klart anbefales.
Bedøm virksomhed

Så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

Hvis du har fundet en fejl i vores data.