3 bedømmelser

Lægerne Reichardt, Fog & JulsgaardI/S

Bedøm virksomhed

Så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

    • Taastrup Hovedgade 56, 1. tv.
    • 2630 Taastrup
    • CVR: 76026211
    • P-ID: 1002478629

På denne side finder du informationer om virksomheden Lægerne Reichardt, Fog & JulsgaardI/S. Firmaet tilhører kategorien Sundhed og ligger på adressen Taastrup Hovedgade 56, 1. tv., 2630 Taastrup. Ovenfor kan du finde bedømmelser af Lægerne Reichardt, Fog & JulsgaardI/S, som ialt har fået 3 bedømmelser.

Du kan også se en liste over andre virksomheder og deres bedømmelser i kategorien Sundhed i Taastrup og selv give din vurdering og anmeldelse af Lægerne Reichardt, Fog & JulsgaardI/S, så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

21 dage siden
Ikke en stjerne værd
Gennem mange år er sket mange fejl.
Alt fra oplysning af svar på prøver, udskrivelse af medicin, opfølgning på indlæggelser, fejlmedicinering og forsømmelse er noget jeg har oplevet i lægehuset. Jeg er gentagende gange blevet glemt i deres venteværelse, og har ventet op til 1,5 time, hvorefter jeg er blevet bedt om at gå hjem, da lægen ikke havde tid alligevel- dette er sket flere gange. Jeg er aldrig blevet oplyst om at jeg er allergiker, selvom de allerede havde svaret på prøven (de lå inde med svaret i 3 år). Jeg har fået udskrevet medicin jeg ikke må tage i samråd med anden medicinering, til trods for at jeg gjorde opmærksom for kontraindikationer. Dernæst føler man sig ydmyget til konsultationerne, da de læger jeg har benyttet mig af ikke mener at man er syg, som man senere hen har kunne dokumentere. Jeg er bange for at bruge husets læger da jeg ikke føler at de tager mig seriøst, og i fremtiden ville overse eventuelle symptomer på sygdomme, da de affejer enhver sygdom uden belæg og/eller undersøgelse. Jeg stoler ikke på at de kan varetage ansvaret for mit helbred.
4 år siden
Snobber fra den tyske minoritet i Sønderjylland
- som er kommen til Sjælland for at spille fandango. Har ingen respekt for de oprindelige indbyggere her i landet. Skulle aldrig være i en position hvor de kan komme til at udøve autoritet, fordi autoritet udøvet af sådanne personer er naturstridigt. Han hedder i virkeligheden Meisler Jørgensen, og hvor vi andre ville hæge om "Jørgensen" som et anrigt navn der knytter forbindelser tilbage i tiden [til andre som med veneration har hæget om det], så sætter dette individ sin egen stupiditet på display ved at kalde sig "Meisler" - sikkert uvidende om at dette er navnet på værktøj brugt af den arbejdende befolkning [og sikkert lidt for groft for en læge at bruge].
6 år siden
Uhjælpsom og arrogante
Oldnordisk telefon system, lange ventetider, og virkelig totalt uhjælpsomme i nødsituationer. Nul forståelse eller venlighed, dog er Tine Fogh noget bedre end de andre to, specielt Meisler er virkelig arrogant.
Bedøm virksomhed

Så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

Hvis du har fundet en fejl i vores data.