66 bedømmelser

P2S Frisørhus

Bedøm virksomhed

Så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

På denne side finder du informationer om virksomheden P2S Frisørhus. Firmaet tilhører kategorien Skønhedspleje og ligger på adressen Peter Bangs Vej 234, 2500 Valby. Ovenfor kan du finde bedømmelser af P2S Frisørhus, som ialt har fået 79 bedømmelser.

Du kan også se en liste over andre virksomheder og deres bedømmelser i kategorien Skønhedspleje i Valby og selv give din vurdering og anmeldelse af P2S Frisørhus, så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

10 måneder siden
Permanente Beach-waves! Det kan Per!
Per er fantastisk. Vi er flyttet fra København nu meeen da jeg fik det indfald, at jeg ville have permanente beachwaves, som ikke skulle ligne en 80’er permanent, så valgte jeg at skrive til Per. Der er ikke vildt mange der laver denne type permanent, da det er en frisure man ofte laver “på dagen” med f.eks glattejern og saltvandsspray. Per sagde ,,ja selvfølgelig ka vi lave det, det kræver bare lige en særlig teknik.... lad os komme igang” . Per er kritisk og laver ikke bare hvad som helst...Han ved hvad der fungerer og ikke fungerer og er fuldkommen opdateret på tidens trend!!! Det er simpelthen så fedt og betryggende! Til gengæld er jeg aldrig gået utilfreds derfra! Absolut heller ikke denne gang. Hold op hvor er jeg glad!!! Sååå hvis du ikke orker, at style dit hår til at få beachwaves.....så kan Per altså lave det permanent, på den mega fede måde!!....og så har han den rareste salon, det rareste væsen og en god kop kaffe!
10 måneder siden
Bedste frisør i København
Per er uden tvivl den dygtigste frisør i København. Han har altid gode forslag til hvad man kan gøre med sin frisure og du får altid en top professionel ydelse hos ham. Jeg går altid derfra super tilfreds, så jeg kan varmt anbefale Per til enhver der har lyst til at prøve en super frisør oplevelse.
10 måneder siden
Per var professionel og havde ikke travlt selvom han var forsinket
Jeg følte mig ventet og velkommen. Per gav præcis og lydhør vejledning, og jeg følte mig i gode hænder. Har ikke skiftet frisør i 10 år så det var et stort skridt, jeg blev ikke skuffet, tværtimod. Bestilte ny tid med det samme og gik derfra med en helt fantastisk, smuk frisure. Han kan sit kram, har overblik og tålmodighed. ANBEFALES 100%
10 måneder siden
Jeg føler mig smuk igen!
Vanvittig glad for min nye frisør! Kom ind med hår det har været svigtet i 1 år, da jeg gik derfra havde jeg fået liv i håret igen. Jeg ved ikke hvordan det er lykkedes Per, ren magi. Han kan sit fag og jeg føler mig smuk igen. Jeg kan ikke takke dig nok! Kan varmt anbefales til alle der vil sit hår det bedste.
11 måneder siden
Top service og clean cut
Jeg har svært ved at få armene ned over min nye frisør, og ærger mig over at jeg ikke har fundet ham noget før. Sød og rar mand, nede på jorden og styr på sit shit. Service i top og en lækker salon med lækre produkter.
ca. et år siden
Per forskønner mine forventninger, hver gang
Jeg har været kunde hos Per i mange år. Fagligheden er tårnhøj, han læser sine kunder og inspirerer til fx. farveeffekter, særligt klip osv. Det har jeg haft stor fornøjelse af og har prøvet meget nyt. Altid er han venlig og imødekommende. Det var han også, da jeg bad ham klippe så lidt som muligt, ingen fest og farver for nu skulle mit hår bare vokse sig langt. Nok ikke et ønskescenarie for en dygtig frisør, men Per kastede sig over opgaven med at klippe mig langhåret. Stor respekt og tak for det.
ca. et år siden
Super dygtig og imødekommende frisør!
Jeg kom til P2S frisør for at få lavet en 'hidden rainbow'. Jeg fik farvet mit hår i nakken og bag ørene i regnbuens farver, så mit normalt farvede hår kan dette det, når jeg har håret nede.
Resultatet er fantastisk! Bedre end jeg havde turde håbe på! Per var super flink og meget god til hele tiden at være 100% sikker på at det han lavede passede med det jeg havde i tankerne. Kan varmt anbefale ham.
2 år siden
Super Frisørhus
Per og hans personale er fantastisk dygtige. Har været kunde i salonen gennem 20 år, og er altid gået derfra med et flot resultat. Kan absolut give P2S Frisørhus den bedste anbefaling
2 år siden
Inspirerende og vildt dygtig
Per og hans ansatte er de beste ever. Der er altid virkelig hyggelig stemning og deres arbejde er altid i top. Jeg er blevet klippet af Per i mange år nu og er Aldrig blevet skuffet. Han ser mig og hvem jeg er og kommer med gode forslag om små fornyelser. P2S frisørhus har Mine varmeste anbefalinger
2 år siden
P2S - bedste frisør i KBH
Service, kvalitet og vejledning er i top. Jeg har aldrig nogensinde haft så sundt og smukt hår. Per er dygtig og udvikler hele tiden sig selv. Han tager til udlandet og bliver inspireret (og inspirerer andre) af de nyeste trends og tager det med tilbage. Jeg har aldrig været helt klar over, hvordan jeg skal bruge de forskellige produkter, men det har Per lært mig, så jeg også kan få flot og lækkert hår hjemme.
P2S - den bedste frisør :)
2 år siden
Efter flere år - stadig super overrasket og glad
Jeg har gået hos P2S Frisørhus og Per i efterhånden rigtig mange år, og det er bl.a. fordi Pers ekspertise er helt i top, og han altid kan finde det sidste nye frem og overraske super positivt. Jeg er til nyt til pang til farver - og er aldrig blevet skuffet men ender altid superglad og ligner en million når jeg forlader Per. Og så er salonen super hyggelig at komme i og være i - der er altid tid til en lille snak.
2 år siden
Kan kun varmt anbefales
Efter min sidste faste frisør flyttede til Spanien, skiftede jeg rundt mellem flere forskellige, men endte så hos Per. Her har jeg så fast blevet klippet igennem de sidste 4-5 år og kunne ikke drømme om at skifte andre steder hen.
Han er altid flink, imødekommende og man kan ikke sætte en finger på hans håndværk.
Han kan kun få mine varmeste anbefalinger.
2 år siden
Altid fantastisk resultat
Venlig, imødekommende og altid fantastisk resultat. Super god til børn der ikke altid kan sidde stille
2 år siden
Klipning og selskab i høj klasse!
Efter at have skiftet frisør årligt gennem flere år har jeg nu de sidste år konsekvent lagt mig på at blive klippet hos P2S: service og kvaliteten er altid i top, hvor Per altid er langt fremme på den nyeste mode og rammer spot-on hver gang!
2 år siden
En rigtig god frisør!
Synes der har været langt imellem de rigtig gode oplevelser (og resultater) når jeg har været hos frisør tidligere, men nu har jeg endelig fundet en der er både dygtig og underholdende nok til at jeg kommer igen... det har jo så den fordel at Per ved præcis hvad jeg gerne vil ha men også at han kan komme med gode ideer og tweaks sådan at håret (og skægget) ikke "bare" er det samme hele tiden :) og det synes jeg sku er en perfekt cocktail .... Hvilket han i øvrigt også tilbyder Fredag og Lørdag ;-)
2 år siden
Altid fantastisk
Da jeg flyttede til København for efterhånden mange år siden brugte jeg et års tid på at afprøve forskellige frisører, men siden jeg besøgte Per for første gang, har jeg været fast kunde, og det er der en god grund til.

God service og høj kvalitet er altid i højsædet, og jeg kan kun give Per mine varmeste anbefalinger.
2 år siden
Super flot balayage
Jeg blev for første gang farvet balayage af Per. Er utrolig tilfreds med balayage resultatet, som har givet mit hår et frisk sommer look. Per gav også mit hår en tur med saksen, hvilket resulterede i en let langhårs frisure med masser af bevægelse. Hele min 'make-over' gav mit hår en helt ny udstråling. Servicen var meget tilfredsstillende, salonen er moderne og hyggelig.
Jeg kan klart anbefale P2S frisørhus til andre.
2 år siden
Er stærk vanedannende
Per er en utrolig dygtig og kreativ frisør, han kan finde de mest fantastiske frisure og hos mig leger vi meget med farver også, fordi det kan jeg li og han er dygtig til det. Per lytter til sine kunder og man kommer altid veltilfreds ud af butikken... Prøv ham - han er stærkt vanedannende
3 år siden
Bedste frisør i byen
Yderst professionel og virkelig dygtig til at rådgive en i hvordan man bruger de produkter man køber hos Per. Mit hår er blevet så meget smukkere, velplejet og i det hele taget er han dygtig til at finde frisurer og farver som passer til en.

Kan varmt anbefales
4 år siden
Altid professionel:-)
Per har klippet mig i mere en 10år, trods det er han altid professionel.
Når jeg køre sur i den samme frisure, har han altid en god ide, lige som han altid opdateret på de sidste nye tendenser.
Jeg kan klart anbefale C.G frisørhus
4 år siden
Super behandling
Super med professionel behandling. Og reddede en håbløs hovedbund med lidt gode hårkure.
Kan anbefales.
4 år siden
Ny start.
Som ny i byen, var det dejligt at kunne gå til en frisør der bare var med på noget frisk og nyt ;)
Per havde en super idé til en stil som var lige mig, ikke så meget snik, snak hav forstod hvad jeg ville have og klippede den på meget kort tid :D
Dejlig stemning, dejlig service og Fantastisk frisør :)
5 år siden
Fantastisk forandling!
Jeg havde dreadlocks og ville have dem fjernet, men på en ordentlig måde, og blev af en ven anbefalet her. Jeg kunne ikke være gladere for resultatet! Meget hår blev reddet og en fed frisure blev lavet ud af det. Troede ikke det var muligt, alt taget i betragtning.
5 år siden
Fantastisk forandling!
Jeg havde dreadlocks og ville have dem fjernet, men på en ordentlig måde, og blev af en ven anbefalet her. Jeg kunne ikke være gladere for resultatet! Meget hår blev reddet og en fed fristure blev lavet ud af det. Troede ikke det var muligt, alt taget i betragtning.
5 år siden
18 år med super frisøren Per
I de 18 år jeg har været kunde hos Per er jeg altid blevet godt behandlet og mit hår er blevet klippet så jeg har følt mig godt tilpas, det er aldrig faldt mig ind at skifte frisør, og jeg håber at Per bliver ved her på Peter Bangvej i mange år endnu og helst så længe at jeg skal have klippet mit hår
5 år siden
Er stadig godt tilfreds
For 3 år siden skrev jeg en bedømmelse af per´s kvaliteter, altså hvad klipning angår, og det holder stadig jeg kunne ikke drømme om at gå til en anden frisør jeg er blevet klippet af Per siden han startede på Peter Bangsvej og er aldrig blevet skuffet så han får min største anbefaling.
5 år siden
Kvaliteten og servicen i top
Til trods for at jeg for over 7 år siden flyttede fra Frederiksberg og til Ørestad er P2S Frisørhus forsat stedet hvor jeg fast kommer for at blive klippet.

Prisen kan findes billigere, men kvaliteten og den service man får er i top og det betyder meget at vide at man altid får hvad man forventer.

Kan klart anbefale dette til alle andre.
5 år siden
Helt i orden
Efter bare et par klipninger ved Per, er jeg sikker på at jeg har fundet det rigtige sted. Frisuren holder i lang tid og vi får en hyggelig snak mens den skabes.
5 år siden
Fantastisk iderig
Per har nu i 15 år været min fantastiske iderige og kreative frisør.
Satser på 15 år mere.
5 år siden
Byens bedste frisør
Jeg sad på et tidspunkt sidste år og var helt desperat. Jeg har bare aldrig fundet "Min frisør". Jeg googlede derfor "byens bedste frisør" og her dukkede Per op. Jeg læste diverse anmeldelser og kontaktede herefter Per. Jeg fik hurtigt en tid og var noget spændt. Jegdukkede op i det hyggelige lokale og så Per's glade ansigt. Jeg er ikke super god til at finde på frisører og havde derfor hårdt brug for kompetent assistance.....Det fik jeg (selvom det lød lidt vel vildt). Per havde lige været på frisørmesse i Berlin og var derfor helt med på beatet omkring hårmode og farver....og havde mange sjove ideer. Det super fede var, at han hele tiden tænkte på, hvad der ville klæde mig og ikke på, hvad der kunne være fedt for ham at få lov at lave/afprøve. Per er grundig og har virkelig GOD tid og man føler sig virkelig virkelig godt tilpas i hans salon og selskab (suppleret med dejlig kaffe eller andet lækkert;-) ) Jeg fik den fedeste, moderne, vovede frisure og var LYKKELIG! og sådan har det været siden. Jeg har nu brugt ham et års tid og vil aldrig skifte frisør igen. Jeg er tilfreds med resultatet hver gang.....Jeg har nu prøvet 2 forskellige frisure (som jeg aldrig selv ville kunne have fundet på) og er sååå begejstret. Jeg får mange komplimenter for frisurerne og det er jo altid rart. Jeg er 36 år og mor til 3 og føler mig rigelig kedelig i hverdagen....og så er det altså bare toppen med en topmoderne og sjov frisure!
Udover at være en fantastisk frsør er Per aktiv på facebook og mails og sender beskeder med akutte tider, deler fede billeder og tips og andre fine informationer. Det er så fedt, at have en frisør, der er er nærværende og interesseret.
Så byens bedste frisør.....Det er helt klart P2S
Bedste hilsner
Rikke
5 år siden
Bedste frisør-oplevelse længe
Jeg blev i eftermiddag klippet af Per og jeg kunne ikke være mere glad for resultatet. Han tog sig virkelig god tid til at forstå hvad jeg ville have, og kom med god feedback mht hvad der ville fungere og ikke fungere så vi sammen kom frem til det bedste resultat. Min frisure blev snorlige og jeg har endelig fået dén fornyelse jeg forgæves har søgt hos andre frisører hidtil. Tusind tak Per, vi ses om 8-12 ugers tid :)
6 år siden
Fed frisure!
Jeg ledte efter en ny billigere frisør med kortere ventetid. Jeg fandt ikke en billigere, men hold nu kæft jeg har en fed frisure! Per tager sig god tid til at hjælpe og vejlede, også under klipningen tager han gerne en ny beslutning i samråd med kunden. Super vejledning og nye trendy frisurer og virkelig kompetent og grundig klipning. Det tog markant mere end en time at blive klippet, men jeg er virkelig glad for resultatet!
6 år siden
Rigtig dejligt besøg
Jeg blev klippet af Per, for ikke så længe siden, og han var meget imødekommende og fyldt med ideer, lige som jeg havde brug for.
Jeg er MEGET glad for min nye frisure, og kommer helt klart tilbage!
6 år siden
divaen anbefaler....
Per er en helt igennem proff og dygtig frisør.
han er hurtig , præcis og trendy.
Super behandling og dejlig stemning med et glas vin en fredag eftermiddag hvor jeg var på vej i byen.
Min datter på 3 er også fan nu, da hun var med mor sidste gang fik mor kaffe og lækker trendy klipning og hun fik saft og slikkepinde og den fineste søde pagefrisure.
6 år siden
Det bedste!
Jeg kan ikke sige andet end Per er fantastisk.
Jeg havde efter en tid uden frisør overvejet Stuhr, men da jeg så bor tæt på P2S så var det jo oplagt at gå der forbi. Aldrig har jeg haft så stilsikkert et hård, samtidigt med at jeg fik den bedste service i hele byen.
Min mor er også blevet kunde hos Per og forventer inden for den nærmeste fremtid at skulle farves hos ham. Stor pil op!
6 år siden
SUPER RESULTAT!
Jeg har fået ordnet hår hos Per, og har er meget glad for min nye hårfarve! Han ordnede mit hår præcis som jeg ville have det, men også med hans professionelle råd om hvordan det ville blive bedst.. Og jeg må sige at jeg er meget glad for at have valgt hans løsning til mit hår :)
6 år siden
Super frisør..
Jeg havde kun hørt gode anmeldelser af Per, så jeg tænkte at han skulle prøves. Det var en god beslutning - Per er fantastisk til at vejlede og bruger meget tid på at finde den rigtige løsning for dig. Jeg var yderst tilfreds med både klipning og farvning. Han er meget fleksibel hvad angår tider, og forsøger altid at finde plads til dig. Per er en utrolig sød og behagelig person, og man føler sig velkommen så snart man træder ind af døren. Kan klart anbefales.
6 år siden
Med på de nye trends
Per har klippet mig i mange år. Der altid god service, han er med på de sidste nye trends.
Jeg kan klart anbefale Ps2 hvis du er ude efter en frisør som han give din sædvanlige frisure nyt liv.
7 år siden
Fantastisk
Har kendt Per ved P2S i mange år - og er super tilfreds med hans stil og måde at behandle kunder på.

Kan kun anbefale denne salon!!

May-Britt
2500 Valby
7 år siden
Hivs jeg kunne ville jeg kyse ...
Helt tilfældigt fandt jeg CG Frisør- Per ved at gå forbi salonen. Jeg gik ind og lavede en aftale til klipning. Jeg gik ud og tænkt- dette valg var impulsiv og var ret nervøs hvordan kommer det at gå. Jeg har svært at forklare hvordan jeg vil klippes osv.. Men, men Per er en guld frisør, han forstod lige med det samme hvad jeg ville og klippede mig sådan, at jeg fik lyst hver morgen til at give en kys på kinden hvis han var i der! Jeg er så glad for det jeg ser i spejl hver morgen .Det tager kun 3-4 min at sætte mit hår så det sidder flot hele dagen! Jeg kan varmt anbefale Pia for han har guld hænder og lytter til kunden. DP
7 år siden
En mester
Jeg har i alle år, som Per har haft sin salon, blevet klippet af ham. Ikke, for at jeg, med årene, har så meget hår tilbage, men, med det jeg har tilbage, viser Per sit mesterskab, i det at han kan forvandle det umulige til noget jeg bliver meget glad for. At så han er en meget venlig og hyggelig person, og at han salon altid er tip - top og moderne, gør ikke det hele ringere. Anbefales.
8 år siden
top notch...
Godt håndværk
Gode råd
God & afslappet atmosfære
8 år siden
En succes
For noget tid siden skulle jeg finde en ny frisør, og efter søgning på nettet faldt valget på CG frisør, da den havde fået rigtig gode anmeldelser. Jeg er super glad for mit valg, fik kanon behandling og resultatet var også rigtig godt. Jeg vil helt klart anbefale CG frisør, og kommer helt sikkert tilbage dertil.
8 år siden
Man får hvad man betaler for
I et område hvor mange frisør saloner må lukke igen inden for kort tid, taler det for sig selv, at CG Frisørhus nu har eksisteret i over et årti.
8 år siden
Super frisør
Da Per Købte forretningen af min tidligere frisør, skulle han da have en chance, nu har han haft ansvaret for mit hår i mange år til min fulde tilfredshed. Jeg bliver jo ældre og per har forståelsen for at guide mig med små fornyelser uden at jeg skal prøve alle de finesser han tilegner sig på de mange kurser han deltager i, så gå trygt til Per han er super dygtig og giver god service. Om det er Teenage barnebarnet eller mormor der kommer nyklippet ud af Pers forretning så er det med et smil.
8 år siden
Professionelt klip i rare omgivelser
Jeg er blevet klippet hos CG Frisørhus igennem 3 år og har været tilfreds igennem årene. Per har gode ideer til 'twists' og lige at gøre det på en anden måde. Min kollega spurgte mig i dag, hvor jeg bliver klippet, for han synes det er pænt - det er da en ros! Og vigtigt er også at nævne at stemningen er god og afslappet i salonen.
8 år siden
Per er en virkelig dygtig…
Per er en virkelig dygtig frisør, som forstår at finde en frisure, der passer til mig. Jeg er altid tilfreds med resultatet, når Per har været igang. Jeg har også flere gang fået sat håret op til gallafester, hvor Per har fundet en spændende og altid opsigtsvækkende måde at sætte håret på, som også passede til kjolen og til lejligheden. Derfor var Per også mit naturlige valg, da jeg skulle have sat hår til mit bryllup. Jeg har aldrig været smukkere end den dag, hvilket Per havde en god andel i!
8 år siden
Det var lidt af en oplevelse…
Det var lidt af en oplevelse at komme i salonen og opdage hvor stor forskel der er på dette sted og andre. Venlig atmosfære, fuld tryghed og rigtig god service. Lækkert med en wellness oplevelse - og til prisen er det, det hele værd. Sara fangede med det samme hvad jeg ville og sørgede for at gøre det til min personlige frisure hvor hun tog højde for alt og var meget grundig. Jeg har allerede bestilt min næste tid.
8 år siden
CG Frisørhus kan helt…
CG Frisørhus kan helt klart anbefales. Der er en rigtig god og personlig service, samt godt humør. Jeg flyttede til Valby for et års tid siden og har gået fast hos CG Frisørhus lige siden.
8 år siden
Per og Sara driver måske…
Per og Sara driver måske den bedste frisørsalon i Kbh. Den atmosfære og kundeservice man møder fra man kommer til man går kan ikke sammenlignes. De er meget informerende og har hele tiden små fif, til hvordan man skal sætte sin nye frisure v.hjælp af produkter. Den bedste oplevelse var, da jeg fik et lækkert varmt fodbad, imens min farve skulle trække i 45min. Byens bedste Cafe Latte. Jeg skal hermed anbefale CG Frisørhus til kvalitetsbeviste kunder. Det var ikke helt billigt, men det tog næsten 3 timer og jeg købte produkter med hjem. SUPER oplevelse.
8 år siden
Jeg kan stærkt anbefale…
Jeg kan stærkt anbefale Per i CG Frisørhus. For første gang i mit liv følte jeg mig tryg i andres hænder. Per er meget behagelig at være kunde ved. Ikke nok med at klip/farve resultatet var helt i top, havde jeg også følelsen af, at Per gav mig sin fulde opmærksomhed. Blev godt rådgivet pm produkter til mit hår. Der skal også tilføjes at man får en lækker hårbundsmassage, det var super skønt. Jeg er selv fra Odense, men tager gerne den lange vej forbi igen! Kan kun give salonen de bedste anbefalinger. Tak for en fantastisk frisure der bare er nem at arbejde med hver dag, og de mange forskellige muligheder jeg har med den!
Hilsner fra Sidsel/Odense
8 år siden
Udfra Omdømmes fine…
Udfra Omdømmes fine anmeldelser, måtte han da prøves. En så dygtig og kompetent frisør leder vi da alle efter. Der blev sat 2 1/2 time af ved min personlige henvendelse i butikken, jeg blev bedt om at møde op den efterfølgende uge, kl. 11. Da jeg ankommer fra Nordsjælland (snevejr o.s.v.) kl. 10.58, har han taget en ekstra kunde ind - uden booket tid - og fortæller mig, at han vil være 15-20 min forsinket. Jeg havde masser af ærinder at kunne ordne på vejen, hvis han blot havde sendt mig en sms. Jeg går rundt på vejene lidt, intet at kunne foretage sig, og beslutter mig for, at hvis han allerede dér udviser så lidt respekt for min tid og dét at jeg har reserveret i forvejen, så må vi hellere bryde samarbejdet. Dette meddeler jeg ham og har spildt en halv dag afsat til frisør samt 65 kilometers kørsel. Efterfølgende sviner han mig til i 2 mails. Jeg er lykkelig for, jeg fulgte min mavefornemmelse og gik. Dér sætter jeg aldrig mine ben igen.
8 år siden
Når du træder ind…
Når du træder ind i CG Frisørhus byder Sara og Per dig varmt velkommen. Begge formår de med deres ekspertise og grundighed at skabe de flotteste resultater. Sara har i dag forvandlet mit hår fra kedelig vinter træt til hot summerlook..såå fedt! Og hvad er hårpleje uden Seah produkter? Disse forhandles i salonen og kan varmt anbefales.
Mit hår lægger jeg igen i Saras hænder når jeg d. 31 dec. skal have sat håret til et brag af en nytårsfest.
Hold dig ikke tilbage hvis du vil have kvalitet for dine penge!
9 år siden
Der er ikke meget andet…
Der er ikke meget andet at sige end at hvis du vælger Per som din frisør, så bliver det at gå til frisør en hel ny oplevelse. Han har altid mange spændende og nye ideer til frisurer, der er en hyggelig stemning i salonen og jeg går altid derfra med et smil på læben. Skulle der være noget du ikke er helt tilfreds med, når du kommer hjem, så er der ingen sure miner, hvis man dukker op og vil have frisuren rettet til.
Det kan godt være at priserne er lidt høje, men jeg føler bestemt at det jeg får svarer til det, jeg betaler!! Kan kun varmt anbefale Jer en tur til Peter Bangs Vej..
9 år siden
CG Frisørhus er helt…
CG Frisørhus er helt enkelt den bedste frisøroplevelse jeg nogensinde har haft. Normalt udgyder jeg ikke mit liv ved frisøren, men man føler sig så velkommen og føler sig ikke som et nr x antal kunde den dag, og kunne derfor slet ikke lade være med at snakke....Når det nu er sagt, følte jeg mig frem for alt i kyndige hænder! Per ved virkelig hvad han snakker om, og giver sig god tid til at snakke om hvad det egentlig er man vil have.
Jeg kunne ikke ønske mere af en frisør!
:)
- Iben
9 år siden
Som studerende ligger…
Som studerende ligger CG i den høje ende, men man får til gengæld noget for pengene. Oprindeligt startede jeg hos Per fordi det var nemt, da han bor "lige om hjørnet", men kvaliteten af klipningen er helt i top. Senest fik jeg sat hår og lagt make up til et stort bryllup jeg skulle til, og var mere end fuld ud tilfreds! Når Per har elev er der tit gode tilbud for elev klipninger, og det er rart at man ikke føler sig tvunget til at føre en samtale, selvom alle dér er interesseret og imødekommende.
9 år siden
Det var en dejlig oplevelse…
Det var en dejlig oplevelse at besøge CG Frisørhus for 1. gang. Super service og rigtig god rådgivning mht. frisure samt produkter. Man var i centrum hele tiden og blev løbende tilbudt diverse drikkevarer. Dejlig og god betjening, hvor man føler sig godt tilpas i selskabet med Per og Annika.
Jeg anbefaler varmt Per og CG Frisørhus.

Mange venlige hilsner Bente
9 år siden
Lisbet M Ren forkælelse…
Lisbet M
Ren forkælelse af en fagmand, der gør sit ypperste for at pynte personligheden i stolen - ikke for meget og ikke for lidt, men sådan at man også kan genkende sig selv når man går. Befriende er det også at man godt må sidde der, holde mund og bare nyde. Men gider man snakke, så er det både hyggeligt og vedkommende.
9 år siden
Rigtig god service og…
Rigtig god service og professionel vejledning.
Per Sørensen har et indgående kendskab til sine og andre hårprodukter, og er "med på moden".
Han giver kvalificerede og ærlige svar på ens spørgsmål, og behandler kunder med en respekt,
så man føler sig godt tilpas.
Der er utrolig stor fokus på, at det at gå til frisøren er noget rart man gør for sig selv, som ikke skal overstås hurtigst muligt!
Jeg kan kun sige gode ting om CG Frisørsalon - vælg dette sted, hvis du kan lide billig, kompetent og fantastisk service!
10 år siden
Har nu i et års tid…
Har nu i et års tid gået til frisør hos CG frisørhus. Alle gange er jeg modtaget godt og altid med en service der har været i top. Der er altid god rådgivning, og man fornemmer tydeligt et grundigt produkt kendskab. Er fx idag klippet og fået farvet mit hår i en lidt anden farve end jeg plejer. Inden farvningen talte vi længe og grundigt om det nye fravevalg, og jeg er meget tilfreds med min nye hårfarve. Jeg vil til en hver tid anbefale stedet til andre.
10 år siden
Jeg fik anbefalet Per…
Jeg fik anbefalet Per af en bekendt, og kan kun videregive den varme anbefaling. Jeg havde ikke været til frisøren et stykke tid og ledte efter en god frisør, efter nogle knap så heldige oplevelser med frisører. Jeg havde egentlig selv forestillet mig en mindre klipning, men var åben overfor forslag. Per foreslog straks noget mere fylde i mit fine hår og jeg endte med nok den sidste frisure jeg lige havde forestillet mig - nemlig en masse krøller. Dem er jeg til gengæld bare blevet superglad for, og har indtil videre kun fået meget positive reaktioner på forandringen :) Selvom Per havde været i fuld sving hele dagen, og sågar havde måttet skippe frokosten, da hans frisørelev var syg, var der ikke den mindste antydning af stress, men kun høj service. Jeg havde sidste tid inden lukketid, og havde faktisk ikke bestilt tid til en større behandling, men som Per sagde "jeg lukker når jeg er færdig" - og det var han først efter jeg havde fået en klipning, permanent, hovedbundsmassage, farvning af bryn og vipper, og styling. Jeg gik meget tilfreds derfra og kommer helt sikkert igen!
10 år siden
per er fantastisk til…
per er fantastisk til at rådgive om hvordan du vedligeholder og styler dit hår. og er desuden er han en rigtig god frisør med gode idéer og forslag.
10 år siden
Per er rigtig god til…
Per er rigtig god til at vejlede og er ærlig omkring dit hår og hvordan det REELT kan forbedres, han er god til at finde en frisure du har tænkt på og lader dig være en del af processen. Det er ikke underligt at jeg fik anbefalet Per, for nu ender jeg selv med at anbefale ham, han reddede min frisure og den holder endnu! Alt i alt har jeg tænkt mig at komme der igen...og igen!
10 år siden
Fantastisk service !…
Fantastisk service ! God vejledning ! Jeg har kun positive ting at sige om CG Frisørhuset.
10 år siden
Jeg vil uden tvivl anbefale…
Jeg vil uden tvivl anbefale Per til alle. Jeg fik sat mit hår til mit bryllup den 11. april, og det blev bare så smukt. Per fangede hurtigt, hvad det var, jeg gerne ville og tilføjede selv ting, som gjorde frisuren perfekt. Imponerende nok sad håret, som da jeg forlod butikken, hele natten.Derudover skal Per have ros for at skabe en afslappet stemning på en dag, hvor nerverne ellers er i top! Det er bestemt ikke sidste gang jeg benytter Per.
10 år siden
Super god og personlig…
Super god og personlig klipning. Det kan kun anbefales. Super glad for mit nye hår.
10 år siden
Kan kun anbefale at…
Kan kun anbefale at blive klippet hos Per. God og kompetent service i et afslappet miljø. Per er ikke den billigste frisør, men man får til gengæld værdi for pengene.
10 år siden
Det er første gang…
Det er første gang jeg blev klippet af Per, og jeg gik derfra meget tilfreds. Det er ikke sidste gang jeg er kommet der
10 år siden
At jeg har har været…
At jeg har har været fast kunde hos Per næsten fra han åbnede, fortæller vel det hele. God behandling af både hår og kunde.Altid gode ideer til nye tiltag. Er aldrig gået utlfreds derfra:-)
10 år siden
Har været super glad…
Har været super glad for de par gange jeg er blevet klippet af Per! Rigtig god service, og her har man en frisør som er mega professionel og forstå at gøre sin kunde tilfreds :) ps. go´kaffe
11 år siden
Jeg har efterhånden…
Jeg har efterhånden været fast kunde hos Per i 3-4 år og kan kun anbefale CG frisørhus. Man får altid en fantastisk servic og kvaliteten er helt i top. Absolut alle pengene værd.
11 år siden
Der er altid god service…
Der er altid god service hos Per. Og man ligner altid en million når man går der fra.
11 år siden
Fantastisk klipp, og…
Fantastisk klipp, og service man kun kan drømme om hos en frisør... Kan anbefales på det varmeste.
11 år siden
Jeg har netop haft min…
Jeg har netop haft min første oplevelse hos CG. Og jeg kalder det en oplevelse med vilje. Det er sjældent at man oplever både top service, god lokation og et kvalitetsprodukt i en og samme forretning, men det er bestemt tilfældet hos CG. Per er meget kompetent og der er en dejlig afslappet stemning i salonen. Det er bestemt ikke sidste gang at jeg skal klippes her. Og det er et plus at der er gratis parkering lige uden for døren. Jeg har bedømt CG til dyrt, men dette er ud fra betragtningen om at kvalitet koster og CG er alle pengene værd.
11 år siden
Per har klippet mig…
Per har klippet mig i 4 år - og jeg er kun blevet mere og mere tilfreds. Han er dygtig, sjov og professionel, og tænker hele tiden på at udvide sit udbud. Sidst fik jeg et fodbad uden ekstra betaling!
11 år siden
Per er meget professionel…
Per er meget professionel og ved lige hvad han laver, han lytter til hvad jeg gerne vil have, og kommer med gode ideer til frisuren. Har også valgt at prøve et af Pers egne produkter, som simpelthen er fantastisk, og som jeg nu ikke kan undvære når jeg sætter hår. Udover bliver du i de hyggelige omgivelser forkælet med nok byens bedste cafè latte. Uden tvivl 5 ud af 5. FANTASTISK!
11 år siden
Flink, imødekommende…
Flink, imødekommende og meget professionel. Kan varmt anbefales.
11 år siden
Per lytter altid til…
Per lytter altid til hvad jeg ønsker og har endda nogle gange et godt og bedre alternativ, så jeg har noget at vælge imellem. Resultatet er dog altid det samme - jeg kan ikke sige andet end ét velfortjent \"fantastisk\"!
11 år siden
den bedste frisøroplevelse…
den bedste frisøroplevelse jeg nogensinde har haft. Han ved hvad han laver!!!
Bedøm virksomhed

Så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

Hvis du har fundet en fejl i vores data.