MORELL v/Bjarke Morell

Bedøm virksomhed

Så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

    • Kirkevej 29
    • 6600 Vejen
    • CVR: 30400860
    • P-ID: 1013232594
  • 75555319

På denne side finder du informationer om virksomheden MORELL v/Bjarke Morell. Firmaet tilhører kategorien Hjem og have og ligger på adressen Kirkevej 29, 6600 Vejen. Ovenfor kan du finde bedømmelser af MORELL v/Bjarke Morell, som ialt har fået 1 bedømmelse.

Du kan også se en liste over andre virksomheder og deres bedømmelser i kategorien Hjem og have i Vejen og selv give din vurdering og anmeldelse af MORELL v/Bjarke Morell, så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

ca. et år siden
Terrasse, støttemur og indkørsel.
Bjarke skriver selv: "HVORFOR GÅ DEN LANGE VEJ? Når man kan gå den korte! Ja der skulle da lige værefordi, at den lange vej af og til, er den
mest økonomiske"

Jeg har aldrig i mit liv oplevet så uprofessionel en "håndværker". Jeg fik et skriftlig tilbud på 75.000 kr. for udførelse af terrasse, støttemur og indkørsel. Bemærk dette var et skriftlig tilbud! Halvvejs igennem opgaven ville Bjarke Morrel have betalt nogle af sine regninger for leje af maskiner. Dette gik jeg med det, da jeg gerne ville hjælpe ham mest muligt med det økonomiske. Kort efter kom Bjarke og sagde, at det samlet nok kom til at koste 103.000 kr., hvilket slet ikke var nævnt ifm. tilbuddet. Derudover var projektet slet ikke færdigt. Vi endte med at finde et kompromis og aftalte en pris der hed 93.000 kr. Midt i byggeprocessen afbrød Barke byggeriet, idet han skulle til USA i 3 uger. Da han vendte tilbage blev jeg oplyst, at han havde fået nyt arbejde og bare skulle være færdig hurtigst muligt. Dette resolverede, at Jeg fik en ubrugelig indkørsel med flere niveauer istedet for et ens jævnt fald, så jeg kunne køre ind uden at lave 5 punkts vendinger i indkørsel. Derudover opstod der kørespor pga. forkert fundamentsarbejde. Samtlige brønddæksler havde han dækket til med fliser, hvilket er ulovligt. Yderligere fejl var forkert fald på gangstier, så vand blev ledt ind mod huset istedet for væk. Støttemuren havde han ligeledes opført med forkert hældning, så den hælder væk fra jorden, som den skal holde på.

Alt dette har resolveret, at opgaven måtte overtages af tredjepart mod betaling selvfølgelig. I den forbindelse er Bjarke Morrell afvisende for dialog om nogle af merudgifterne, hvorfor der nu bliver oprettet et civilt søgsmål mod ham.

Alle fejl og mangler kan selvfølgelig dokumenteres via billeder samt sms og mail korrespondance med Barke Morrel.

HOLD JER FRA HAM, DA HAN IKKE ER SIT PROFESSION VOKSEN.
Bedøm virksomhed

Så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

Hvis du har fundet en fejl i vores data.