PER JEPSEN

Bedøm virksomhed

Så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

    • Bredalkærvej 192
    • 7120 Vejle Øst
    • CVR: 17210505
    • P-ID: 1001244189

På denne side finder du informationer om virksomheden PER JEPSEN. Firmaet tilhører kategorien Prof rådgivning og service og ligger på adressen Bredalkærvej 192, 7120 Vejle Øst . Ovenfor kan du finde bedømmelser af PER JEPSEN, som ialt har fået 2 bedømmelser.

Du kan også se en liste over andre virksomheder og deres bedømmelser i kategorien Prof rådgivning og service i Vejle Øst og selv give din vurdering og anmeldelse af PER JEPSEN, så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

11 måneder siden
Fantastisk klip med en personlig og individuel oplevelse.
Jeg fik en super flot klipning forud for en personlig rådgivning i forhold til hvilken frisure og pleje. Der er en rar og rolig stemning og god kaffe.
11 måneder siden
Rør ham ikke
Min mission vil altid være at advarer folk mod Per Jepsen. Hans lejemål er absolut no Go! Han ved hvorfor jeg skriver der det, og det vil være mig en glæde hvis han tager den til debat! 10 år efter har jeg aldrig glemt ham og kommer aldrig til det. Jeg vil,indtil han kan vise ændring i hans forretningsmæssige etiske drifstmetoder, fortsat fraråde alle at overveje at indgå aftaler med ham. Steffen Nielsen.
Bedøm virksomhed

Så hjælper du alle andre med at finde et godt firma.

Hvis du har fundet en fejl i vores data.